Parttime Callcenter medewerkers gezocht in Rijswijk! Rijswijk
Parttime Callcenter medewerkers gezocht in Rijswijk!
Begin direct met solliciteren! Bekijk alle vacatures

Parttime Callcenter medewerkers gezocht in Rijswijk!

Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde callcentermedewerkers! Als callcentermedewerker ga jij je bezig houden met verschillende campagnes bij onze opdrachtgever. Zij hebben verschillende projecten, zoals het verstrekken van informatie over verschillende inkomensverzekeringen van een grote internationale verzekeraar tot loterijabonnementen verlengen of vernieuwen van een bekende loterijmaatschappij. Vind jij het leuk om afwisseling te hebben tijdens het werk? Lees dan snel verder!

Omschrijving van je dagelijkse werkzaamheden:

Als callcentermedewerker sta jij in dienst van de klant! Jij gaat er binnen diverse campagnes voor zorgen dat iedere klant goed wordt geholpen. Zo ga jij bijvoorbeeld een grote internationale verzekeraar ondersteunen bij het informeren van de klanten over de verschillende inkomensverzekering pakketten. Met deze verzekering kan iemand zich verzekeren tegen een stukje inkomensverlies. Zo ontstaat er voor de klanten dus meer zekerheid dat vaste lasten doorbetaald kunnen blijven worden in geval van arbeidsongeschiktheid.

Het kan ook zijn dat jij je bezig gaan houden met het werven van bestaande en oude leden van een grote loterijmaatschappij. Jij gaat er dus voor zorgen dat bestaande abonnees een verbeterd aanbod krijgen op het abonnement dat zij op dit moment hebben. Daarbij probeer jij ook oud-abonnees een nieuw aanbod aan te bieden om ze terug te winnen!

Voordat je aan de slag gaat, krijg je eerst een week (betaalde) training. In deze training krijg je onder meer uitleg over het product, mag je meeluisteren naar gesprekken en krijg je een salestraining. Na deze training kun je zelfstandig aan de slag en blijf je goed begeleid worden, zodat je jezelf blijft ontwikkelen!

Wanneer jij gaat starten bij onze opdrachtgever, krijg jij direct een contract bij de opdrachtgever. Je kan ervoor kiezen om wekelijks of maandelijks uitbetaald te worden. De bonussen worden maandelijks uitgekeerd.

Over de opdrachtgever:

Onze enthousiaste opdrachtgever zet zich al zeven jaar lang in voor verschillende projecten. Zij onderscheiden zich doordat zij meedenken met hun klanten, en altijd de best mogelijke service weten te bieden. Onderling heerst er een gemoedelijke en leuke sfeer en er wordt gezellig met elkaar geluncht aan de bar of aan de picknicktafels in de kantine. Daarnaast kenmerkt onze opdrachtgever zich in de tijd en moeite die zij in hun werknemers stoppen. Zij zorgen ervoor dat je optimaal voorbereid aan de slag kunt en bieden je afwisseling qua werk aan. Ook kan jij, als je jouw target behaald, extra prijzen winnen door middel van het draaien aan het rad van fortuin.

Gezocht profiel:

 • Enthousiaste telefoonstem;
 • Minimaal 24 uur per week beschikbaar (studenten 16 uur);
 • Overdag beschikbaar (tussen 09:00-17.30) of in de avond beschikbaar (17.30-21.30);
 • Energiek en communicatief vaardig;
 • Ervaring met klantcontact is een pré.

Wat krijg je hiervoor terug?

 • Werken in een leuk kantoor met leuke collega's;
 • Persoonlijk aandacht in de vorm van trainingen;
 • Goed salaris tot €12,50 bruto per uur;
 • Goede bonusregeling tot wel €100 per week!
 • Direct een contract bij de opdrachtgever;
 • Mogelijkheid om goede werkervaring op te doen en jezelf te ontwikkelen!

Solliciteren

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Onderneem dan nu actie door te solliciteren via info@sharpandsmart.nl of te bellen naar 070-8008140.

Solliciteren met account Solliciteren zonder account

Nog geen account? Schrijf je dan nu in!

Algemene informatie

Locatie

Rijswijk

Functie

Callcenter, Telefoniste / Receptioniste, Communicatie

Dienstverband

Avondwerk, Weekendwerk, Parttime, Fulltime

Niveau

VMBO, MBO, HAVO/VWO, HBO/WO

Categorie

Vakantiewerk, Bijbaan, Startersfunctie, Ervaren

Sluitingsdatum aanmelding

19-02-2021