Diensten Overig
Overige diensten
Begin direct met solliciteren! Bekijk alle vacatures

Overige diensten

Juridisch

Bij het werven, selecteren en uitzenden van personeel komt uiteraard een hoop administratie kijken. Een belangrijk deel daarvan is het juridische aspect. Zo geven wij bijvoorbeeld advies over de verschillende soorten contracten die worden aangeboden en hoe het personeel goed verzekerd is.

Daarnaast zijn wij goed op de hoogte van alle veranderingen in wetten/regels die plaatsvinden en zullen wij onze opdrachtgevers daar ook tijdig over inlichten. Waar nodig kunnen wij ook helpen met de (her)inrichting van deze administratie.

Planning/Poolmanagement

Mocht er bij de opdrachtgever een (tijdelijk) groot project draaien met het nodige personeel kan Sharp & Smart indien gewenst ook de planning overnemen. Wij zorgen er dan voor dat op de gewenste momenten het juiste personeel wordt ingeroosterd. Deze poolmanagement is een mooi verlengstuk op onze overige dienstverlening.

Inhouse Recruitment

Wanneer Sharp and Smart een samenwerking aangaat met een opdrachtgever, bieden wij ook de mogelijkheid om (tijdelijk) een inhouse recruiter te leveren. Samen met de opdrachtgever wordt de werving opgepakt en processen ingericht.

Wanneer de samenwerking loopt, zal de recruiter nog steeds in overleg een of twee dagen per week langskomen, om het contact met de opdrachtgever niet te laten verwateren en eventueel bij te kunnen sturen op processen/gang van zaken op de werkvloer.

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact met ons op via info@sharpandsmart.nl of bel ons op nummer 070−8008140. Mocht je op je gemak nog eens alles rustig door willen nemen, download dan hieronder onze brochure.

download onze brochure

Ma-vrij bereikbaar van 09:00 - 17:30 Bel ons op 070-8008140 Stuur een mMail naar info@sharpandsmart.nl

Bel mij terug

Personeel
nodig?

Cases

HeadFirst

HeadFirst 10-08-2022

Al langere tijd werkt Sharp and Smart samen met HeadFirst: een marktleidende internationale fullservice HR-dienstverlener en onze partner. We spraken Corporate Recruiter at HeadFirst Group Danielle van Amstel over de samenwerking tussen Sharp…

lees meer

EvR Verzekeringen

EvR Verzekeringen 07-10-2020

Met ruim 85 jaar ervaring en zo’n 80 medewerkers zet Eijgendaal & van Romondt zich graag in voor uw financiële zekerheid. We nemen uw financiële belangen zeer serieus en regelen de zaken die u aan ons toevertrouwt zo goed mogelijk.

lees meer

Onze opdrachtgevers

Bel mij terug

Vul hieronder uw naam en telefoonnummer in en wij nemen zo spoedig mogenlijk contact met u up