Onze organisatie

Uitzendbureau Sharp and Smart: dè recruiter voor commercieel Nederland

Sharp and Smart Recruitment is opgericht in 2010 en werkt momenteel onder meer samen met KPN, Ahold, Simpel.nl en Educatie van Dijck. Wij ondersteunen bedrijven bij het opzetten en uitvoeren van hun commerciële activiteiten. Dat doen we door HBO- en WO-talent te werven voor o.a. projectmanagement en sales support. Bij elk commercieel vraagstuk biedt Sharp and Smart maatgerichte bedrijfsoplossingen op flexibele basis. Voor zowel interne als externe commerciële werkzaamheden is Sharp and Smart een gespecialiseerde en betrokken partner.

Efficiënt personeelsbeleid

De gehele bedrijfsvoering van Sharp and Smart is erop gericht om – samen met onze opdrachtgevers – commerciële activiteiten zo succesvol te laten verlopen. Als gedreven uitzendbureau beschikt Sharp and Smart over een voortdurende instroom van passende kandidaten. Dankzij een intensieve begeleiding en onze persoonlijke aanpak zijn is HBO- en WO-talent flexibel inzetbaar op de juiste plek binnen een commercieel project. Zo halen onze opdrachtgevers altijd het maximale uit hun activiteiten, terwijl ze nooit gebonden bent aan van te voren vastgestelde uitzenduren. Die flexibiliteit past bij deze tijd.

Lees meer >>

Waarom Uitzendbureau Sharp and Smart?

  • Kwaliteit
  • Service
  • ABN-taalgebruik
  • Voorkomend en klantgericht
  • Hoogopgeleid
  • Proactief
  • Oplossingsgericht
  • Flexibel
  • Persoonlijke aanpak
  • Gegarandeerde levering

Altijd de goede match

Dankzij de dagelijks groeiende database en onze unieke werkwijze vinden we altijd de perfecte match tussen kandidaat en vacature. Elke kandidaat maakt een uitgebreid profiel aan. Zodra een vacature past bij deze profieleigenschappen, krijgt de kandidaat automatisch bericht. Een match vindt dus niet alleen plaats op basis van opleiding, woonplaats en geslacht, maar bijvoorbeeld ook op competenties en emotionele aspecten. Dit maakt het eenvoudiger om te bepalen of de betreffende kandidaat past binnen een bepaalde bedrijfscultuur. Zodra er een goede match is met de geplaatste vacature, brengen wij de kandidaat en de opdrachtgever met elkaar in contact.

Lees meer >>


Meer weten? Neem contact op met info@sharpandsmart.nl of bel naar 070 80 08 140

Begin direct met solliciteren!

Maak je profiel compleet om automatisch gematched te worden aan de bijbanen en startersfuncties in de commerciële sector.

Personeel nodig?

Ma-vrij bereikbaar van 09:00-18:00

070 8008140

of stuur een e-mail naar:

info@sharpandsmart.nl

Volg ons
Onder voorbehoud van alle rechten © 2019. Sharp & Smart B.V.