Onderzoeksmedewerker gezocht! Alphen a/d Rijn
Onderzoeksmedewerker gezocht!
Begin direct met solliciteren! Bekijk alle vacatures

Onderzoeksmedewerker gezocht!

Wij zijn op zoek naar een onderzoeksmedewerker! Je benadert verschillende partijen om informatie te achterhalen over allerlei bouwprojecten. Alle verkregen informatie wordt dagelijks gepubliceerd voor de klanten van onze opdrachtgever, zodat zij op de hoogte zijn van de ontwikkelingen in de bouw. Ben jij commercieel ingesteld en goed in schrijven? Lees dan nu de volledige vacature!

Omschrijving van de functie:

In deze functie benader je verschillende partijen om informatie te achterhalen over allerlei bouwprojecten. Je zoekt op het internet en in krantenartikelen naar nieuwe bouwprojecten. Vervolgens bel je deze projecten na om de informatie te controleren en om meer informatie in te winnen. Alle verkregen informatie administreer je vervolgens nauwkeurig in de database. De informatie die je in de database verwerkt wordt vervolgens dagelijks gepubliceerd voor de klanten van Bouwplannen, zodat zij op de hoogte zijn van de ontwikkelingen in de bouw.

Als redactielid van Bouwplannen houd je je bezig met het inventariseren van bouwprojecten. Dit kunnen grote projecten zijn (grootstedelijke woningbouwprojecten) maar ook kleinere projecten, zoals een boer die zijn stallen gaat verbouwen. Deze nieuwbouwprojecten worden gevonden door te zoeken op het internet en in krantenartikelen. De intentie is om de projecten zo vroeg mogelijk in het systeem te krijgen. Vanaf het moment dat er een idee is om iets ergens te bouwen wordt het project door jou gevolgd totdat het klaar is. Het betreffende project doorloopt ondertussen verschillende fasen en per fase komen er nieuwe betrokken partijen bij.

Over de organisatie:

Onze opdrachtgever is de leidende B-to-B uitgeverij met sterke merken voor professionals in kennisintensieve functies en beslissers in tal van branches. Ze bieden hoogwaardige vakinformatie vanuit een multimediale invalshoek: vakbladen, nieuwsbrieven, websites en events.

Bouwplannen (onderdeel van Vakmedianet) is een online platform voor diverse partijen in de bouwwereld. Het originele concept van Bouwplannen is ontstaan in 1958 en bestaat nu dus al meer dan een halve eeuw. Door de jaren heen is het van een fysiek product ontwikkeld naar een digitaal online platform en een digitale wekelijkse nieuwsbrief.

Met Bouwplannen zorgt onze opdrachtgever ervoor dat hun klanten voldoende leads binnenkrijgen om acquisitie op te plegen. Met de informatie die zij aan hen verschaffen weten zij precies wat het project inhoudt en welke partijen hierbij betrokken zijn. Met de service nemen zij bedrijven het werk om deze leads te vinden uit handen.

Profiel:

  • HBO/WO werk- en denkniveau;
  • Ervaring met outbound bellen;
  • Communicatief vaardig;
  • Flexibel.

Wat bieden wij?

  • Goed salaris;
  • Uitdagende en afwisselende baan in de leidende B2B uitgeverij in Nederland;
  • Werken in een leuk team;
  • Mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien.

Solliciteren

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Onderneem dan nu actie door te solliciteren via info@sharpandsmart.nl of te bellen naar 070-8008140.

Solliciteren met account Solliciteren zonder account

Nog geen account? Schrijf je dan nu in!

Algemene informatie

Locatie

Alphen a/d Rijn

Functie

Sales, Communicatie

Dienstverband

Parttime, Fulltime

Niveau

HBO/WO

Categorie

Startersfunctie

Sluitingsdatum aanmelding

23-02-2021