Office Manager Vastgoedonderneming Den Haag
Office Manager Vastgoedonderneming
Begin direct met solliciteren! Bekijk alle vacatures

Office Manager Vastgoedonderneming

Voor onze opdrachtgever, een snelgroeiende vastgoedonderneming, zijn wij op zoek naar een Office Manager. In deze rol heb je een veelzijdig takenpakket. Je houdt je onder meer bezig met agendabeheer, (financiële) administratie en ben je het eerste aanspreekpunt voor huurders en leveranciers. Lijkt het jou leuk om in een snelgroeiende onderneming met een internationaal karakter te werken? Lees dan snel verder!

Over de opdrachtgever:

Onze opdrachtgever is een snelgroeiende vastgoedonderneming in Den Haag. De nadruk van hun werkzaamheden ligt op het aankopen, beheren en/of ontwikkelen van gevarieerd vastgoed. Zij bezitten een aantal panden in Den Haag en roeren zich daarnaast ook op de internationale markt (Zuid-Amerika). Wanneer je bij onze opdrachtgever aan de slag gaat, kom je terecht in een klein en hecht team. Er is veel ruimte om jezelf te ontwikkelen, het volgen van (relevante) cursussen en trainingen wordt gestimuleerd!

Omschrijving van je dagelijkse werkzaamheden:

Als Office Manager heb je een uiteenlopend takenpakket. Op kantoor ben je het eerste aanspreekpunt en sta je onder meer huurders en leveranciers te woord. Ook ben je verantwoordelijk voor het inplannen van afspraken bij de Managing Director (agendabeheer). Je zorgt ervoor dat de juiste bestellingen geplaatst worden en dat deze op de juiste locatie terecht komen.

Daarnaast ga jij je bezig houden met de (financiële) administratie. Je bent verantwoordelijk voor het inboeken van facturen en het klaarzetten van betalingen. Samen met de accountant draai jij rapportages uit en vervolgens deel jij deze met de Managing Director. Voor de financiële administratie sta je ook in contact met Zuid-Amerika en zorg je ervoor dat je alle facturen controleert. Een zeer veelzijdige functie dus met een internationaal karakter!

Gevraagd profiel:

  • Minimaal een afgeronde MBO4-opleiding;
  • Vloeiend in Nederlands en Engels (Spaans is een pre);
  • Communicatief vaardig en representatief;
  • Kennis van Exact (of bereid om daarin een cursus te volgen);
  • 24 uur per week beschikbaar;
  • Minimaal 1 à 2 jaar relevante werkervaring.

Wat krijg je hiervoor terug?

  • Werken in een snelgroeiende organisatie;
  • De mogelijkheid om cursussen/trainingen te volgen;
  • Salaris van €2600-3000 (afhankelijk van werkervaring);
  • Meteen een jaarcontract bij de opdrachtgever!

Solliciteren

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Onderneem dan nu actie door te solliciteren via info@sharpandsmart.nl of te bellen naar 070-8008140.

Solliciteren met account Solliciteren zonder account

Nog geen account? Schrijf je dan nu in!

Algemene informatie

Locatie

Den Haag

Functie

Administratief, Communicatie, Financieel

Dienstverband

Parttime

Niveau

MBO, HBO/WO

Categorie

Startersfunctie, Ervaren

Sluitingsdatum aanmelding

23-02-2021