Waarom kiezen voor Sharp and Smart Recruitment?

Datum 14 augustus 2023

Al meer dan 10 jaar succesvol in werving en selectie

Met meer dan 10 jaar ervaring in de recruitment branche, brengen wij een schat aan kennis en kunde met ons mee. We hebben de inzichten vergaard die nodig zijn om succesvol te zijn in de wereld van werving en selectie.

We hechten er enorm veel waarde aan om de bedrijfscultuur van onze klanten écht te begrijpen. Dit vertaalt zich in persoonlijke zorg en aandacht voor iedereen, of het nu om een werkgever of een kandidaat gaat.

We schuiven geen cv's. Ons gedegen selectieproces bestaat uit meerdere contactmomenten en we gaan zelfs nog een stap verder door persoonlijke ontmoetingen aan te bieden bij ons op kantoor.

Gespecialiseerd in het vinden van sales, HR en office professionals

Als specialisten op drie vakgebieden, namelijk werving en selectie voor sales-, HR- en office-rollen, weten we waar we het over hebben. Door onze diepgaande kennis kunnen wij waardevol advies te geven en op treden als ervaren consultants. Wij hebben de expertise in huis voor het bepalen van een effectieve aanpak en het vinden van dé geschikte kandidaat.

Om ons werk nog krachtiger te maken, beschikken we over een uitgebreide database, een scala aan handige tools en doeltreffende marketingstrategieën. Dit stelt ons in staat om niet alleen de beste kandidaten te vinden, maar ook om ze te bereiken en de gewenste resultaten te behalen.

Samen bouwen we aan de toekomst

Kortom, wanneer je op zoek bent naar een partner die gedreven wordt door meer dan 10 jaar ervaring, die waarde hecht aan echte persoonlijke aandacht, die een grondig selectieproces hanteert, die specialist is in diverse vakgebieden en die beschikt over krachtige tools, dan is Sharp and Smart Recruitment de juiste keuze. Of het nu gaat om sales, HR of office functies, wij zijn er om te adviseren en te ondersteunen. Samen bouwen we aan de toekomst.

Blijf op de hoogte

Wij houden je graag up-to-date van alles wat er speelt bij en om Sharp and Smart Recruitment. Daarnaast is de arbeidsmarkt constant in beweging en delen wij bepaalde trend en ontwikkelingen.

Vijf veel voorkomende fouten in cv’s (en hoe je die kunt voorkomen)
18-04-2024

Vijf veel voorkomende fouten in cv’s (en hoe je die kunt voorkomen)

Movement year, recruiters kunnen helpen
19-03-2024

Movement year, recruiters kunnen helpen

Van Gen Z tot millennials: generatieverschillen op de arbeidsmarkt
18-03-2024

Van Gen Z tot millennials: generatieverschillen op de arbeidsmarkt