SMART ACADEMY: UW NIEUWE YOUNG PROFESSIONAL VANAF DAG 1 PRODUCTIEF

Datum 10 maart 2016

Vanaf dag 1 productief

De Smart Academy richt zich op Young Professionals die minimaal een HBO-WO opleiding hebben afgerond, in een commerciële of economische richting. Gedurende één dag krijgen de kandidaten een training van salestrainer Hidde de Vries, ondernemer en Top 10 trainer bij Google Worldwide. De gratis training, die een waarde van € 1.500,-  vertegenwoordigt, is in samenwerking met Sharp and Smart ontwikkeld en toegesneden op onze opdrachtgevers en onze kandidaten. Op een fraaie locatie in Scheveningen krijgen die kandidaten de volgende modules en onderwerpen voorgeschoteld:

  • Introductie en ervaring;
  • Maak korte metten met aannames (De grootste en meest voorkomende valkuil);
  • Het 6-stappen-verkoopmodel;
  • Inzichten (persoonlijkheden vaststellen en definiëren);
  • Aan de gang (‘Pipeline management’);
  • Cold calling;
  • Klantbehoeften vaststellen: welke ‘agenda’ heeft de klant. Luister en vraag!

 

U betaalt niets, maar heeft wèl eerste keus

Deze aanvullende training van onze meest talentvolle Young Professionals kost u niets. Zie het als ons commitment om u de best mogelijke kandidaten voor te stellen. De Smart Academy vindt periodiek plaats. Na het succesvol afronden van de training ontvangen de kandidaten een officieel Smart Academy Certificaat. Na elke sessie stellen we weer de nieuwste ‘graduates’ aan u voor. U heeft zo de eerste keuze, maar wel geldt: wie het eerst komt, die het eerst maalt. Na plaatsing bij u krijgt de Smart Academy-kandidaat nog een extra training. Na drie maanden volgt nog een gratis 1-op-1 coachingsgesprek met Hidde de Vries, om de puntjes op de i te zetten. En bevalt de kwaliteit van uw extra getrainde Young Professional u? Weet dan, dat het ook mogelijk is om een volledige afdeling of groepjes collega’s door Hidde de Vries te laten trainen.

 

Eerste Sharp Academy: 2 april 2016

De eerste Smart Academy vindt plaats op 2 april 2016. Snel daarna stellen we de nieuw-getrainde Young Professionals aan u voor. Kandidaten kunnen zich aanmelden door hun CV te mailen naar info@sharpandsmart.nl

Heeft u nu al vragen? Neem dan contact op met Lodewijk van Nooten via 070-8008140.

 

Recruiting todays talent’

Met vriendelijke groet,

Team Sharp and Smart
info@sharpandsmart.nl

Blijf op de hoogte

Wij houden je graag up-to-date van alles wat er speelt bij en om Sharp and Smart Recruitment. Daarnaast is de arbeidsmarkt constant in beweging en delen wij bepaalde trend en ontwikkelingen.

Kandidaat aan het woord: Jan Heijs over zijn duurzame start bij Soly
10-06-2024

Kandidaat aan het woord: Jan Heijs over zijn duurzame start bij Soly

Vijf veel voorkomende fouten in cv’s (en hoe je die kunt voorkomen)
18-04-2024

Vijf veel voorkomende fouten in cv’s (en hoe je die kunt voorkomen)

Movement year, recruiters kunnen helpen
19-03-2024

Movement year, recruiters kunnen helpen