Simpel

Datum 11 december 2019

Over Simpel

Sinds 2007 biedt Simpel voordelige sim-only aanbiedingen zonder onnodige extra’s. Met een sim-only abonnement van Simpel kies je voor supergoedkoop bellen, sms’en en internetten met gratis 4G-internetsnelheid. Simpel geeft je de middelen om maximale controle over de kosten te houden. Zo kun je een Plafondbedrag instellen en je bundels per maand gratis omhoog en omlaag aanpassen. En je kunt eenvoudig extra MB’s bijkopen als je een maand wat meer nodig hebt. Ook niet onbelangrijk om te weten; we maken gebruik van het als beste geteste en snelste mobiele netwerk van Nederland.

Samenwerking

Simpel werkt al vele jaren samen met Sharp & Smart voor de werving & selectie van Klantenservice-medewerkers als Sales & Marketing-specialisten. Sharp & Smart is een van de preferred suppliers van Simpel.

Waarom zou je ons aanbevelen?

Sharp & Smart begrijpt ons karakter en schat goed in welke mensen er bij ons team passen. Simpel is bewust geen zogenaamde ‘corporate’ organisatie maar een klein bedrijf met een geheel eigen cultuur. Werken bij Simpel is dynamisch en uitdagend. We geven ruimte en zelfstandigheid en vragen inzet, resultaten en het nemen van verantwoordelijkheid. Daar horen mensen bij met wat wij het Simpel-DNA noemen. Sharp & Smart weet wat dat inhoudt. De collega’s die we leerden kennen als kandidaten via Smart & Sharp zijn daar het levende bewijs van.

Waar zijn we tevreden over?

Smart & Sharp schakelt snel, is transparant en heeft oog voor leuke mensen.

Voor een kleine regie-organisatie als Simpel, is Sharp en Smart al jaren een uitstekende partner, die activiteiten rondom werving en selectie uit handen neemt zodat wij ons kunnen focussen op waar wij goed in zijn. Meer een goede vriend dan een reguliere partner eigenlijk. Ze kennen ons gewoon heel goed

Youri Treur
Director e-commerce & Customer care Simpel.nl

Blijf op de hoogte

Wij houden je graag up-to-date van alles wat er speelt bij en om Sharp and Smart Recruitment. Daarnaast is de arbeidsmarkt constant in beweging en delen wij bepaalde trend en ontwikkelingen.

Kandidaat aan het woord: Jan Heijs over zijn duurzame start bij Soly
10-06-2024

Kandidaat aan het woord: Jan Heijs over zijn duurzame start bij Soly

Vijf veel voorkomende fouten in cv’s (en hoe je die kunt voorkomen)
18-04-2024

Vijf veel voorkomende fouten in cv’s (en hoe je die kunt voorkomen)

Movement year, recruiters kunnen helpen
19-03-2024

Movement year, recruiters kunnen helpen