Rob de Laat treedt toe als investeerder én lid RVA bij Sharp and Smart Recruitment

Datum 12 januari 2021

Over Rob de Laat

Rob is een fusie- en overnamespecialist vanuit de praktijk. Vanuit zijn ervaring als ondernemer en investeerder heeft hij veel kennis en een groot netwerk in de flexbranche waarin hij ruim 30 jaar actief is. Zo heeft hij zijn ondernemingen Flex Group Nederland aan DPA en Staffing Management Services aan HeadFirstSource Group verkocht en is Rob, naast participant in diverse groeiondernemingen in de flexbranche, tot 2019 voorzitter geweest van de branchevereniging Bovib.

‘Lodewijk van Nooten heeft met Sharp and Smart in de afgelopen jaren een mooi bedrijf neergezet, met focus op dienstverlening aan met name snelgroeiende scale-ups. Vaak betreft het opdrachtgevers die hun markt op een positieven wijze weten te verstoren. In mijn rol ga ik Lodewijk ondersteunen om Sharp and Smart net zo’n uitdager van de flexmarkt te maken.

Met mijn investeringsfonds Enthri Capital investeer ik in jonge en vernieuwende groeibedrijven binnen de flexbranche. Mijn toegevoegde waarde daarbij moet zijn dat ik enthousiaste en gefocuste ondernemers met visie challenge om hun groeiambitie in een hoger tempo concreet te maken. Ik verheug mij op de samenwerking en krijg veel energie van de grote kansen voor het uitbouwen van Sharp and Smart tot marktleider.’ Aldus Rob de Laat

Over Sharp and Smart

Sharp and Smart is opgericht in 2010. Over de bijna tien jaar dat zij bestaat zijn zij uitgegroeid van ambitieuze startup tot een professionele, volwassen en ervaren HR-dienstverlener. Sharp and Smart Recruitment is een snelgroeiende recruitment organisatie die zich specialiseert in het werven van personeel voor de start-up en scale-up scene in Nederland.

‘Wij zijn erg verheugd met de toetreding van Rob tot onze Raad van Advies. Zijn track record is indrukwekkend. Naast een goede klik halen we ook een bak ervaring binnen. Met Rob als adviseur en kapitaalverstrekker verwachten wij de beoogde groei in goede banen te kunnen leiden.’. aldus Directeur/ eigenaar Lodewijk van Nooten

Blijf op de hoogte

Wij houden je graag up-to-date van alles wat er speelt bij en om Sharp and Smart Recruitment. Daarnaast is de arbeidsmarkt constant in beweging en delen wij bepaalde trend en ontwikkelingen.

Kandidaat aan het woord: Jan Heijs over zijn duurzame start bij Soly
10-06-2024

Kandidaat aan het woord: Jan Heijs over zijn duurzame start bij Soly

Vijf veel voorkomende fouten in cv’s (en hoe je die kunt voorkomen)
18-04-2024

Vijf veel voorkomende fouten in cv’s (en hoe je die kunt voorkomen)

Movement year, recruiters kunnen helpen
19-03-2024

Movement year, recruiters kunnen helpen