Klant aan het woord: Tentoo

Datum 26 juli 2023

Met trots werkt Sharp and Smart al meerdere jaren samen met Tentoo: een fullservice Backoffice gespecialiseerd in (flexibele) arbeid. Tijd om Tentoo is aan de tand te voelen wat ze van onze samenwerking vinden! We spraken Hiringmanager / teamlead Marketing Rosanne van Doorn over de samenwerking tussen Sharp and Smart en Tentoo!

Over Tentoo

Tentoo is ontstaan in 1992 op de achterkant van een bierviltje in een voetbalkantine. Twee vrienden stelden zich de vraag: Hoe krijgen wij als muziekband sneller uitbetaald en hoe krijgt iedereen een eerlijk deel zonder gedoe rondom administratie en belastingzaken? Het antwoord: payrolling. Nu, een kwart eeuw later, is er in essentie niet veel veranderd aan deze dienstverlening. Nog steeds helpt Tentoo ondernemers – bedrijven én zelfstandigen – met uitbetalingen en administratieve verplichtingen.

Tentoo is in al die jaren wél flink veranderd. De vriendengroep is nu een team van ruim 90 kennisspecialisten. De voetbalkantine een professioneel kantoor in Amsterdam. Het antwoord is gegroeid naar payroll, ZZP-Support en HR-diensten. En het bierviltje? Dat is veranderd in een duidelijke visie en missie die de leidraad vormen van het ideaal: Onbekommerd Ondernemerschap!

Samenwerking Tentoo & Sharp and Smart

'De samenwerking tussen Tentoo en Sharp and Smart loopt al een tijd, vanwege het grote succes. Sharp and Smart heeft voor de marketing en communicatieafdeling 2 collega’s gevonden die een naadloze match zijn met de organisatie. De werkwijze van Sharp and Smart past heel goed bij de manier waarop Tentoo zakendoet: snel schakelen, altijd voor kwaliteit gaan, maar ook veel plezier in het proces hebben.

Dit blijkt ook uit de persoonlijke benadering. Sharp and Smart zoekt verder dan de criteria van de vacature. Natuurlijk is het belangrijk dat kandidaten aan alle eisen voldoen, maar voor Tentoo staat de persoon centraal. Onze aangewezen recruiter steekt dus veel energie in het vinden van de match met de Tentoo bedrijfscultuur en het team waar de vacature voor open staat. Sharp and Smart begrijpt dat Tentoo niet alleen op zoek is naar de perfecte kandidaat, maar ook naar de leukste collega. Dit is waarom de persoonlijke aandacht in het proces van Sharp and Smart zo goed past bij Tentoo.

Daarnaast waarderen we de snelheid van het proces. Er wordt snel geschakeld met de kandidaten en de manager krijgt bij elke stap een update. Dit zorgt ervoor dat we geen tijd verliezen in deze krappe arbeidsmarkt, wat zeker een risico is in het recruitment proces van deze tijd.'

Blijf op de hoogte

Wij houden je graag up-to-date van alles wat er speelt bij en om Sharp and Smart Recruitment. Daarnaast is de arbeidsmarkt constant in beweging en delen wij bepaalde trend en ontwikkelingen.

Kandidaat aan het woord: Jan Heijs over zijn duurzame start bij Soly
10-06-2024

Kandidaat aan het woord: Jan Heijs over zijn duurzame start bij Soly

Vijf veel voorkomende fouten in cv’s (en hoe je die kunt voorkomen)
18-04-2024

Vijf veel voorkomende fouten in cv’s (en hoe je die kunt voorkomen)

Movement year, recruiters kunnen helpen
19-03-2024

Movement year, recruiters kunnen helpen