Kandidaat aan het woord: Jan Heijs over zijn duurzame start bij Soly

Datum 10 juni 2024

Bij Sharp and Smart Recruitment zijn we trots op onze persoonlijke benadering en het succes dat we behalen voor zowel onze kandidaten als onze opdrachtgevers. Vandaag delen we graag het verhaal van Jan Heijs, die onlangs is gestart als Senior Sales Consultant bij Soly in Groningen.

Het begin van de samenwerking

Onze samenwerking met Soly begon twee maanden geleden. Soly was op zoek naar een ervaren sales professional en wij waren vastbesloten om de perfecte kandidaat te vinden. Om een goed beeld te krijgen van de functie en de werkomgeving, zijn wij naar Groningen afgereisd voor een profielschets bij Soly. Tijdens dit proces kwamen we in contact met Jan Heijs, die op zoek was naar een nieuwe uitdaging binnen de salessector.

Het proces

Gedurende deze twee maanden werkten we intensief samen met Soly om de perfecte match voor de functie te vinden. Onze recruiter hield nauw contact met zowel Jan als Soly, en zorgde ervoor dat de communicatie soepel verliep. Jan vertelt: "De recruiter zat kort op het contact en schakelde snel tussen mij en de opdrachtgever." Deze snelle en effectieve communicatie heeft bijgedragen aan een vlotte en prettige samenwerking.

De nieuwe functie

Na een succesvolle bemiddelingsperiode is Jan nu gestart in zijn nieuwe rol als Senior Sales Consultant bij Soly in Groningen. Jan is enthousiast over zijn nieuwe functie en de mogelijkheden die deze biedt.

Ervaring met Sharp and Smart

We vroegen Jan om zijn ervaring met ons te delen en hij vertelde: "Prettige communicatie. Korte schakel tussen kandidaat en opdrachtgever." Deze woorden benadrukken onze inzet om een naadloze en efficiënte overgang te faciliteren tussen kandidaten en opdrachtgevers.

Onze werkwijze

Dankzij de inzet van nieuwe technieken zijn wij operationeel door heel Nederland. Dit stelt ons in staat om op afstand effectief te werken en onze kandidaten en opdrachtgevers overal te ondersteunen. Onze aanpak is persoonlijk, gericht op de unieke behoeften van elke kandidaat en opdrachtgever, en we zijn trots op de resultaten die we samen bereiken.

Bij Sharp and Smart Recruitment blijven we ons inzetten voor succesvolle matches, zoals die van Jan Heijs bij Soly. Wij kijken uit naar vele meer van zulke succesverhalen in de toekomst.

Blijf op de hoogte

Wij houden je graag up-to-date van alles wat er speelt bij en om Sharp and Smart Recruitment. Daarnaast is de arbeidsmarkt constant in beweging en delen wij bepaalde trend en ontwikkelingen.

Kandidaat aan het woord: Jan Heijs over zijn duurzame start bij Soly
10-06-2024

Kandidaat aan het woord: Jan Heijs over zijn duurzame start bij Soly

Vijf veel voorkomende fouten in cv’s (en hoe je die kunt voorkomen)
18-04-2024

Vijf veel voorkomende fouten in cv’s (en hoe je die kunt voorkomen)

Movement year, recruiters kunnen helpen
19-03-2024

Movement year, recruiters kunnen helpen