HeadFirst

Datum 10 augustus 2022

Over HeadFirst:

HeadFirst verbindt sinds 1995 zelfstandig professionals (zp’ers), leveranciers van professionals en opdrachtgevers. Zelfstandig professionals en leveranciers van professionals bieden hun expertise via ons aan bij opdrachtgevers.

Over de samenwerking:

‘Er is de afgelopen jaren een prettige samenwerking ontstaan tussen Sharp and Smart en HeadFirst. Bijna wekelijks komen er vanuit Sharp and Smart kandidaten naar Headfirst toe die interesse hebben in een van de openstaande functies. Al met al een prettige samenwerking met prettig contact. De samenwerking met Sharp and Smart is ontstaan voordat ik in deze functie ben gestart, maar ik ben snel kennis gaan maken met Casper Brits en het team van Sharp and Smart. Sindsdien is er wekelijks contact.

'De samenwerking met Sharp and Smart verloopt erg prettig. De persoonlijke aandacht die Sharp and Smart biedt, zowel aan de klant, als aan de kandidaat biedt extra dimensie aan de service. Sharp and Smart zit er altijd bovenop en belt mij meteen op als er een kandidaat op gesprek is geweest en oprecht geïnteresseerd is. Sharp and Smart denkt met zowel mij als opdrachtgever en de kandidaat mee en dat is erg prettig.’ 

'Persoonlijke aandacht staat bij Sharp and Smart voorop, dit is te merken aan de manier waarop ik in contact ben met de recruiters en hoe betrokken de recruiters zijn met de kandidaten en klanten.'

Danielle van Amstel
Corporate Recruiter HeadFirst Group

Blijf op de hoogte

Wij houden je graag up-to-date van alles wat er speelt bij en om Sharp and Smart Recruitment. Daarnaast is de arbeidsmarkt constant in beweging en delen wij bepaalde trend en ontwikkelingen.

Kandidaat aan het woord: Jan Heijs over zijn duurzame start bij Soly
10-06-2024

Kandidaat aan het woord: Jan Heijs over zijn duurzame start bij Soly

Vijf veel voorkomende fouten in cv’s (en hoe je die kunt voorkomen)
18-04-2024

Vijf veel voorkomende fouten in cv’s (en hoe je die kunt voorkomen)

Movement year, recruiters kunnen helpen
19-03-2024

Movement year, recruiters kunnen helpen