felyx

Datum 1 maart 2019

Wij zijn trots om als preferred supplier in Den Haag samen te werken met e-scooter sharing platform felyx. Luc van Emmerik, Global Head of Expansion at felyx, vertelt graag waarom ze juist voor ons hebben gekozen.

Voor een scale-up is er niets spannender dan het launchen van een nieuwe stad! Alle facetten moeten kloppen en de onderlinge samenwerking is van cruciaal belang om van de micro mobility oplossing die felyx biedt een groot succes te maken.

Vanaf het eerste moment dat we in gesprek zijn gegaan met Sharp & Smart hebben we het gevoel gehad dat zij de partij moeten zijn die ons ondersteund op het gebied van de batterijwisseloperatie in Den Haag. Door hun uitgebreide netwerk in de regio, de relevante ervaring en het enorme geloof in onze dienst weten ze op de juiste manier hun personeel in te zetten voor het uitvoeren van de werkzaamheden en bieden ze in hun planning de flexibiliteit die wij als felyx nodig hebben.

Naast de werkrelevante ondersteuning is Sharp&Smart ook instaat geweest om ons juridisch te ondersteunen in de keuzes die felyx heeft moeten maken rondom de arbeidsvoorwaarden en verplichtingen. Mede door het aanbieden van deze full service oplossing zien wij felyx en Sharp & Smart als de perfecte match voor een succesvolle toekomst.

Over Felyx

felyx is een succesvolle scale-up op het gebied van e-scooter sharing. Omdat de steden steeds voller worden en de luchtkwaliteit verslechterd, zijn we van mening dat er een nieuwe richting ingeslagen moet worden op het gebied van mobiliteit. felyx is actief in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag en zal zeer binnenkort de stap zetten naar het buitenland. De (snor)deelscooter is honderd procent elektrisch en rijdt op Nederlandse groene energie. Via een app zijn de scooters in de buurt te vinden en te huren. Gebruik kost dertig cent per minuut. De e-scooters zijn begrensd op 25 kilometer per uur. Om de vier dagen worden ze nagekeken. Sharp & Smart zorgt in samenwerking met felyx voor het verwisselen van de batterijen.

Nawoord klant

Luc van Emmerik
Global Head of Expansion at felyx

Blijf op de hoogte

Wij houden je graag up-to-date van alles wat er speelt bij en om Sharp and Smart Recruitment. Daarnaast is de arbeidsmarkt constant in beweging en delen wij bepaalde trend en ontwikkelingen.

Kandidaat aan het woord: Jan Heijs over zijn duurzame start bij Soly
10-06-2024

Kandidaat aan het woord: Jan Heijs over zijn duurzame start bij Soly

Vijf veel voorkomende fouten in cv’s (en hoe je die kunt voorkomen)
18-04-2024

Vijf veel voorkomende fouten in cv’s (en hoe je die kunt voorkomen)

Movement year, recruiters kunnen helpen
19-03-2024

Movement year, recruiters kunnen helpen