EvR Verzekeringen

Datum 7 oktober 2020

Over EvR Eijgendaal & van Romondt:

Met ruim 85 jaar ervaring en zo’n 80 medewerkers zet Eijgendaal & van Romondt zich graag in voor uw financiële zekerheid. We nemen uw financiële belangen zeer serieus en regelen de zaken die u aan ons toevertrouwt zo goed mogelijk.
Bij Eijgendaal & van Romondt staat het persoonlijke contact voorop. Ons kantoor behoort tot de grotere verzekeringskantoren en door onze omvang zijn wij voor verzekeraars en geldverstrekkers een serieuze gesprekspartner.
Mede hierdoor hebben wij meer mogelijkheden om producten te selecteren die het beste bij u passen op volstrekt onafhankelijke basis. Als financieel adviseur staan wij op de bres voor onze klanten. Als u schade heeft, zorgt onze schadeafdeling ervoor dat u zo min mogelijk hinder daarvan ondervindt. We nemen u het regelwerk uit handen, onderhandelen met de verzekeraar en maken ons sterk voor een spoedige uitbetaling van het schadebedrag.

Samenwerking:

Eijgendaal & van Romondt heeft gebruik gemaakt van Sharp & Smart voor de werving en selectie van medewerkers voor de schadeafdeling. De korte lijnen en het snel schakelen is prettig en verfrissend, men had oog voor het juiste profiel en wat past bij ons kantoor.

Betrokken en snel schakelen met oog voor het juiste profiel.

Marcel Henkes
Hoofd Afdeling Schade

Blijf op de hoogte

Wij houden je graag up-to-date van alles wat er speelt bij en om Sharp and Smart Recruitment. Daarnaast is de arbeidsmarkt constant in beweging en delen wij bepaalde trend en ontwikkelingen.

Vijf veel voorkomende fouten in cv’s (en hoe je die kunt voorkomen)
18-04-2024

Vijf veel voorkomende fouten in cv’s (en hoe je die kunt voorkomen)

Movement year, recruiters kunnen helpen
19-03-2024

Movement year, recruiters kunnen helpen

Van Gen Z tot millennials: generatieverschillen op de arbeidsmarkt
18-03-2024

Van Gen Z tot millennials: generatieverschillen op de arbeidsmarkt