Brisker Group

Datum 28 november 2019

Brisker Group is een full-service HR-dienstverlener. Brisker is de overkoepelende naam voor de groep van merken Pay for People, Holland Employment Experts en Tentoo. Brisker maakt ondernemen, leven en werken makkelijker. Als specialist in flexibele arbeid ondersteunen wij organisaties met payroll-oplossingen en backofficedienstverlening op maat met in eigen beheer ontwikkelde software.

We hebben al jaren een zeer prettige samenwerking met Sharp & Smart. Wij verzorgen o.a. hun backoffice en andersom zorgen zij voor de juiste kandidaten voor  de verschillende merken binnen onze organisatie. Dit doen zij zowel op uitzendbasis als op basis van werving en selectie, waardoor zij aan al onze behoeftes kunnen voldoen. Zij leveren bij ons met name ondersteunend HR-personeel. De recruitment afdeling snapt heel goed welke kandidaten bij ons passen. Zo kijkt Sharp & Smart kijkt niet alleen naar puur een CV maar ook naar de mens achter het CV. Dat kan niet iedere Recruitment partner. Daarnaast werken ze enorm snel en zijn ze goed bereikbaar. Onze organisatie is enorm gegroeid de laatste jaren en Sharp & Smart helpt ons op het gebied van personeel deels onze groei te realiseren.

Niki Hutgens
Corporate Recruiter

Blijf op de hoogte

Wij houden je graag up-to-date van alles wat er speelt bij en om Sharp and Smart Recruitment. Daarnaast is de arbeidsmarkt constant in beweging en delen wij bepaalde trend en ontwikkelingen.

Kandidaat aan het woord: Jan Heijs over zijn duurzame start bij Soly
10-06-2024

Kandidaat aan het woord: Jan Heijs over zijn duurzame start bij Soly

Vijf veel voorkomende fouten in cv’s (en hoe je die kunt voorkomen)
18-04-2024

Vijf veel voorkomende fouten in cv’s (en hoe je die kunt voorkomen)

Movement year, recruiters kunnen helpen
19-03-2024

Movement year, recruiters kunnen helpen