6 voordelen van het samenwerken met een recruitment partner

Datum 27 maart 2019

De samenwerking met Sharp and Smart Recruitment biedt de uitkomst. Maar wat zijn de voordelen van een samenwerking met Sharp and Smart Recruitment?

1) Tijdsbesparing

Door het (deels) uitbesteden van het recruitmentproces is er meer tijd om uw eigen klanten te bedienen en bezig te zijn met hetgeen waar u juist goed in bent.

2) Professionele ondersteuning

Naast het vinden van geschikt personeel voor uw organisatie werken wij nauw samen met de opdrachtgever om het volledige recruitmentproces in kaart te brengen en continu efficiënter te maken. Denk aan juridisch advies, het opstellen van gewenste recruitmentprocessen en periodieke contactmomenten om alsmaar te streven naar perfectie.

3) Geen formele werkgeverslasten

Bij een samenwerking via een uitzendconstructie zal het volledige administratieve gedeelte voor u uit handen genomen worden. U geeft het formele werkgeverschap uit handen, waardoor u hiervoor ook niet de lasten draagt.

4) Proeftijd

Werken we samen op basis van Werving & Selectie, dan heeft u altijd één maand proeftijd zodat u geen onnodig risico loopt.

5) Een verlening van uw organisatie

Sharp and Smart is in werkelijkheid een verlengstuk van uw organisatie. Door het intensive en persoonlijke contact weten wij wat er bij u op de werkvloer afspeelt en kunnen wij goed matchen met uw bedrijfscultuur. Indien gewenst faciliteren wij ook inhouse recruitment bij u op kantoor.

6) Flexibel

Het recruitmenttraject is te allen tijden flexibel inzetbaar. Heeft u voldoende werknemers gevonden? Dan draagt uw organisatie niet de kosten van een vaste HR afdeling.

 

Blijf op de hoogte

Wij houden je graag up-to-date van alles wat er speelt bij en om Sharp and Smart Recruitment. Daarnaast is de arbeidsmarkt constant in beweging en delen wij bepaalde trend en ontwikkelingen.

Kandidaat aan het woord: Jan Heijs over zijn duurzame start bij Soly
10-06-2024

Kandidaat aan het woord: Jan Heijs over zijn duurzame start bij Soly

Vijf veel voorkomende fouten in cv’s (en hoe je die kunt voorkomen)
18-04-2024

Vijf veel voorkomende fouten in cv’s (en hoe je die kunt voorkomen)

Movement year, recruiters kunnen helpen
19-03-2024

Movement year, recruiters kunnen helpen