Missie

 

Wij zijn er voor 'Sharp' en 'Smart' personeel

Onze missie is helder: Sharp and Smart uitzendbureau is de specialist in “Sharp” en “Smart” personeel, voor verschillende commerciële functies.  Hierdoor kunnen onze kandidaten bouwen aan hun carrière en onze opdrachtgevers succesvol ondernemen. Bij Sharp and Smart Recruitment staan kwaliteit, service en integriteit hoog in het vaandel.

De recruiter voor commercieel Nederland

In het huidige economische klimaat is het voor ondernemers steeds moeilijker èn noodzakelijker om onderscheidend en wendbaar te zijn. De wereld verandert in hoog tempo, is 'disruptive'. Ook factoren als technologische ontwikkelingen, social media, vergrijzing en het economische klimaat zorgen voor volop beweging in de arbeidsmarkt. Door die dynamiek neemt de behoefte aan flexibele oplossingen voor werk en werken verder toe. Dit geldt voor middelbaar - en hoger opgeleiden, voor tijdelijke en vaste banen, voor grote en kleine bedrijven. In deze wereld is het essentieel om voor de werving en selectie van goede mensen met de juiste partner te werken: Sharp and Smart Recruitment. 

Nieuw antwoord op nieuwe vragen

Sharp and Smart is opgericht in 2010 en gespecialiseerd in alle werkzaamheden die commerciële activiteiten rondom bedrijven ondersteunen: projectmanagement, sales support en uitzenden. Sharp and Smart Recruitment helpt u bij het opzetten van nieuwe commerciële activiteiten en is in alle aspecten flexibel. Wij leveren personeel voor interne en externe werkzaamheden. Onze anders-dan-andere benadering slaat aan; Sharp and Smart Recruitment werkt al samen met o.a. KPN, Simpel.nl, Take-away.com, de Bijenkorf, Studytube, TMG en de Binckbank.

Meer weten over onze missie en visie? Mail naar info@sharpandsmart.nl of bel 070-8008140.

Begin direct met solliciteren!

Maak je profiel compleet om automatisch gematched te worden aan de bijbanen en startersfuncties in de commerciële sector.

Personeel nodig?

Ma-vrij bereikbaar van 09:00-18:00

070 8008140

of stuur een e-mail naar:

info@sharpandsmart.nl

Volg ons
Onder voorbehoud van alle rechten © 2019. Sharp & Smart B.V.