Merchandiser Coca Cola in Zeeland Middelburg
Merchandiser Coca Cola in Zeeland
Begin direct met solliciteren! Bekijk alle vacatures

Merchandiser Coca Cola in Zeeland

Voor onze opdrachtgever, marktleider op het gebied van field marketing en sales, zijn wij op zoek naar een enthousiaste Merchandiser! In deze functie ga jij je onder meer bezighouden met het bezoeken van winkels en ben jij het aanspreekpunt voor je klanten. Per winkel zorg je voor een juist voorraadbeheer en realiseer je displayplaatsingen. Ben jij commercieel ingesteld en heb je sterke sociale vaardigheden? Lees dan snel verder!

Over de opdrachtgever:

Onze opdrachtgever is in 1988 opgericht en gespecialiseerd in het aanbieden van verschillende field marketing diensten. Door onderzoek te doen naar de juiste doelgroep kunnen zij merkkeuze stimuleren via interactiemarketing en de aankoop van een product triggeren door POS optimalisatie. Zij houden zich onder meer bezig met instore en nearstore activatie, sampling en promotie, hospitality en winkelactivatie. Hierdoor zijn zij in staat om merken een menselijk gezicht te geven.

Wanneer je aan de slag gaat bij onze opdrachtgever, word je gedetacheerd bij het mooie en gerenommeerde merk Coca Cola. Je komt terecht in een open en transparante omgeving. Er wordt op een eerlijke manier met elkaar gecommuniceerd en iedereen wordt gemotiveerd om zijn/haar input te geven. Daarnaast kun je in deze baan veel leren en kun je wanneer het project is afgelopen eventueel de overstap maken naar andere merken!

Omschrijving van je dagelijkse werkzaamheden:

Als Merchandiser heb je een veelzijdige functie met veel vrijheid. Je bent verantwoordelijk voor het bezoeken van zo'n tien winkels per dag die producten van Coca Cola verkopen. Per winkel zorg je voor een juist voorraadbeheer en geef je advies over producten die out of stock zijn, over schapindelingen, het bestellen van extra voorraad en over het uitvoeren van winkelacties. Met je klanten ga je in gesprek over die winkelacties, samen kijken jullie naar de juiste locatie in de winkel zodat de actie het beste resultaat oplevert. Daarnaast zorg je dat de schappen netjes zijn en zorg je dat daar goede afspraken over worden gemaakt.

Als Merchandiser ben je, samen met de rayonmanager, verantwoordelijk voor je eigen klanten. Je maakt je eigen planning, je bepaalt zelf wanneer je bij welke winkel langsgaat. Dagelijks kun je naar een depot in de regio om eventuele materialen op te halen. Met je klanten kijk je naar verschillende mogelijkheden in de winkel, zodat jullie daar beiden profijt van hebben. Een uitdagende functie met uiteenlopende taken dus!

Gezocht profiel:

 • Minimaal een afgeronde MBO-opleiding;
 • Commercieel ingesteld en sociaal vaardig;
 • Ervaring binnen de supermarktbranche;
 • Per direct voor 32/40 uur per week beschikbaar;
 • In ieder geval t/m eind augustus beschikbaar (project kan worden verlengd);
 • Leergierige en ondernemende houding.

Wat krijg je hiervoor terug?

 • Werken in een leuke omgeving waarin je veel kunt leren;
 • Je wordt gedetacheerd bij een van de grootste merken ter wereld;
 • Mogelijkheid om, indien er ruimte is, ingezet te worden op andere projecten;
 • Veel vrijheid en ruimte voor eigen initiatief;
 • Goed salaris, auto, tablet en telefoon!

Solliciteren

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Onderneem dan nu actie door te solliciteren via info@sharpandsmart.nl of te bellen naar 070-8008140.

Solliciteren met account Solliciteren zonder account

Nog geen account? Schrijf je dan nu in!

Algemene informatie

Locatie

Middelburg

Functie

Marketing, Detailhandel, Communicatie

Dienstverband

Fulltime

Niveau

MBO, HBO/WO

Categorie

Startersfunctie, Ervaren

Sluitingsdatum aanmelding

19-02-2021