Merchandiser Nederland
Merchandiser
Begin direct met solliciteren! Bekijk alle vacatures

Merchandiser

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar en enthousiaste en creatieve merchandiser! Als merchandiser bezoek je zelfstandig shops door heel het land. Je zorgt ervoor dat de schapinrichting er tot in de puntjes verzorgd uitziet en houdt alle voorraden bij. Daarnaast verzorg je zowel kwantitatieve als kwalitatieve rapportages van de verschillende categorieën. Vind jij het leuk om bij meerdere shops voor één geheel te zorgen en zo een optimaal resultaat te kunnen behalen? Dan is dit de functie voor jou!

Omschrijving van je dagelijkse werkzaamheden:

Als Merchandiser bij onze opdrachtgever ben je verantwoordelijk voor shops door heel het land! Je mag zelf alle schappen indelen zodat alle producten tot hun recht komen. Je zorgt ervoor dat de voorraden op orde zijn en dat het schap er tot in de puntjes verzorgd uitziet. Daarnaast ben jij een ideale gastheer/vrouw, je ondersteunt de locaties met actieve verkoop.

Maar dit is nog niet alles wat je gaat doen als Merchandiser! Je begeleidt nieuwe locaties met de inrichting, presentatie en verkoop en zorgt voor verschillende rapportages, zodat de resultaten geoptimaliseerd kunnen worden. In deze functie krijg je veel vrijheid, je bezoekt verschillende locaties en helpt met het opbouwen van nieuwe formules. Er is volop ruimte voor je eigen creativiteit, jij mag zorgen voor de perfecte uitstraling! Een zeer uitdagende functie dus!

Over de opdrachtgever:

Onze opdrachtgever bezit meer dan 70 tankstations door heel Nederland. Zij zijn een gezond en groeiend Nederlands familiebedrijf, met als motto 'lokaal en dichtbij'. Zij zijn nu aan het vernieuwen, in bijna elk tankstation worden nieuwe formules gelanceerd. Het gaat hierbij om een 'Streetfood' formule en een 'Coffee & More' formule. Met deze nieuwe formules maken zij het verschil, en zij zijn op zoek naar Merchandisers die daar deel van willen uitmaken!

Gezocht profiel:

 • Hands-on mentaliteit;
 • Service gerichte houding;
 • Visueel inzicht om het schap in te delen;
 • Ervaring binnen de retail;
 • Enthousiaste en gedreven persoonlijkheid.

Wat krijg je hiervoor terug?

 • Een leuke baan met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid;
 • Doorgroeimogelijkheden en veel trainingen;
 • Een salarisindicatie van €2200 tot €2500 per maand;
 • Werken voor een leuk familiebedrijf;
 • Een auto van de zaak;
 • De unieke kans om op verschillende nieuwe locaties alles in te richten!

Solliciteren

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Onderneem dan nu actie door te solliciteren via info@sharpandsmart.nl of te bellen naar 070-8008140.

Solliciteren met account Solliciteren zonder account

Nog geen account? Schrijf je dan nu in!

Algemene informatie

Locatie

Nederland

Functie

Marketing, Detailhandel, Communicatie

Dienstverband

Fulltime

Niveau

MBO, HBO/WO

Categorie

Startersfunctie, Ervaren

Sluitingsdatum aanmelding

03-04-2021