Medior Accountmanager Media Alphen aan den Rijn
Medior Accountmanager Media
Begin direct met solliciteren! Bekijk alle vacatures

Medior Accountmanager Media

Voor onze opdrachtgever, een innovatief en groeiend mediabedrijf, zijn wij op zoek naar een medior Accountmanager. In deze rol ben jij verantwoordelijk voor het relatiebeheer met je klanten en zorg je ervoor dat de relaties verder uitgediept worden. Daarnaast houd jij je bezig met het uitbreiden van je klantportfolio. Zie jij het als een uitdaging om achter de behoeftes van je klanten te komen en lijkt het jou leuk om hen te adviseren bij de besteding van hun mediabudgetten? Lees dan snel verder!

Over de opdrachtgever:

Onze opdrachtgever is een business-to-business mediabedrijf dat vooroploopt met online innovaties. Zij bereiken dagelijks meer dan 1 miljoen professionals. Onze opdrachtgever opereert in verschillende branches: retail, logistiek, horeca, zorg, overheid, bouw, finance, verzekeringen, etc. Zij creëren boeiende en bindende content in de vorm van interviews, reportages, video's blogs en data producten. Deze content verspreiden zij vervolgens via hun websites, magazines, social media kanalen en events.

Wanneer je aan de slag gaat bij onze opdrachtgever, kom je terecht in een ambitieus team en snelgroeiende organisatie. Je krijgt de ruimte om met eigen inbreng en ideeën te komen en krijgt vervolgens de kans om deze ook uit te werken. Daarnaast wordt er ook veel aan jouw ontwikkeling gedaan, je krijgt de mogelijkheid om verschillende opleidingen/cursussen te volgen. Ook kun je rekenen op gezonde lunches, werkfruit, borrels en leuke personeelsfeesten!

Wat ga je doen?

Als Accountmanager maak je onderdeel uit van het salesteam Customer Solutions.
Je zal je voornamelijk focussen op de bouw en vastgoed branche. Als Accountmanager wordt er van jou verwacht dat je je actief bezighoudt met het relatiebeheer van jouw klanten. Door goed naar hun behoefte te luisteren, kun jij hen adviseren bij de besteding van hun mediabudgetten. Door 'consultative selling' toe te passen zorg je ervoor dat de juiste strategie wordt gekozen. Voor elke klant is dit anders, er zijn vele mogelijkheden (in de vorm van on- of offline, interviews, events etc). Wanneer de strategie is vastgesteld, zet jij het intern door naar de juiste afdelingen. Uiteraard blijf je in contact staan met je klanten, om na te gaan of zij tevreden zijn met het uiteindelijke resultaat. Ook zorg je ervoor dat de contracten met bestaande klanten verlengd worden. Daarnaast houd jij je bezig met het uitbreiden van je klantportfolio. Dit kun je doen door bijvoorbeeld nieuwe markten te bewerken en/of nieuwe proposities aan te bieden.

Tijdens het wekelijks overleg met de rest van het salesteam wordt er input van je verwacht. Je denkt mee over marktbewerking en salesproposities en kijkt hoe je de huidige trends in de markt kunt gebruiken om succesvol te zijn. Je werkt in een team maar ook zelfstandig. Zo ben je zelf verantwoordelijk voor je eigen pipeline, rapportages en administratie (offertes, invoeren orders en gespreksverslagen).

Gezocht profiel:

 • Hbo werk- en denkniveau;
 • Je bent klantgericht en een gedreven relatiebouwer. Netwerken is jouw kracht en je gaat geen enkele commerciële uitdaging uit de weg;
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden; je luistert goed naar de klant en weet de juiste vragen te stellen om zo achter de wensen van de klant te komen;
 • Je bent resultaatgericht en proactief, vindt het een sport om de gestelde verkooptargets te halen. Sales, verkopen zit in je DNA;
 • Je hebt minimaal vijf jaar ervaring in een soortgelijke functie (bij voorkeur ervaring met consultative selling/cross- en upselling);
 • Je hebt uitstekende kennis van de Windows MS Office programma’s en ervaring met verkoopregistratiesystemen;
 • Je bent in staat je werkzaamheden goed in te plannen en te organiseren;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.

Wat krijg je hiervoor terug?

 • Je komt terecht in een ondernemend team van 5 medewerkers;
 • Een uitdagende en afwisselende baan in een innovatief business-to-business mediabedrijf in Nederland;
 • Een passend salaris (€2500-3500 afhankelijk van jouw ervaring) op basis van een werkweek van 37,5 uur;
 • 10 ATV dagen, 20 vakantiedagen, 4% van het jaarsalaris als keuzebudget;
 • Direct een contract bij de opdrachtgever.

Solliciteren

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Onderneem dan nu actie door te solliciteren via info@sharpandsmart.nl of te bellen naar 070-8008140.

Solliciteren met account Solliciteren zonder account

Nog geen account? Schrijf je dan nu in!

Algemene informatie

Locatie

Alphen aan den Rijn

Functie

Sales, Communicatie

Dienstverband

Fulltime

Niveau

HBO/WO

Categorie

Ervaren

Sluitingsdatum aanmelding

27-11-2020