Medewerker schadeafdeling Den Haag
Medewerker schadeafdeling
Begin direct met solliciteren! Bekijk alle vacatures

Medewerker schadeafdeling

Voor onze opdrachtgever, een gerenommeerd verzekeringskantoor in Den Haag, zijn we op zoek naar een medewerker schadeafdeling. In deze functie houd jij je bezig met het helpen van klanten wanneer ze schade hebben en fungeer jij als eerste aanspreekpunt. Heb jij een paar jaar ervaring als schadebehandelaar en wil jij graag werken in een kantoor met informele werksfeer? Lees dan snel verder!

Over de opdrachtgever:

Onze opdrachtgever is een gerenommeerd verzekeringskantoor in Den Haag. Met ruim 85 jaar ervaring zetten zij zich in voor de financiële zekerheid van hun klanten. Zij helpen hun klanten door al het regelwerk uit handen te nemen, te onderhandelen met de verzekeraar en maken zich sterk voor een spoedige uitbetaling van het schadebedrag.

Wanneer je bij onze opdrachtgever aan de slag gaat, kom je terecht in een prettige werkomgeving met een informele werksfeer. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en zij bieden goede opleidingsmogelijkheden met studiekostenvergoeding.

Omschrijving van je dagelijkse werkzaamheden:

Als medewerker schadeafdeling ben je verantwoordelijk voor het helpen van klanten als zij met schade te maken krijgen. Dit kunnen alle mogelijke claims zijn (volmacht/provinciaal/beurs) van zowel particuliere als bedrijfsmatige verzekerden. Als aanspreekpunt beoordeel je waar de klant recht op heeft en voert waar nodig de discussie met verzekeraars, experts en/of derden. Door goed te luisteren naar de wensen en gedachten van de klanten ben je in staat om de vertaalslag te maken naar een efficiënte en adequate schadebehandeling.

Gezocht profiel:

  • In bezit van WFT Schade;
  • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring;
  • Accuraat en nauwkeurig;
  • Vloeiend in Nederlands en Engels;
  • Fulltime beschikbaar.

Wat krijg je hiervoor terug?

  • Een uitdagende baan met veel zelfstandigheid;
  • Verschillende opleidingsmogelijkheden;
  • Informele werkcultuur en leuke collega's;
  • Goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden (waaronder premievrij pensioen);
  • Direct een contract bij de opdrachtgever.

Solliciteren

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Onderneem dan nu actie door te solliciteren via info@sharpandsmart.nl of te bellen naar 070-8008140.

Solliciteren met account Solliciteren zonder account

Nog geen account? Schrijf je dan nu in!

Algemene informatie

Locatie

Den Haag

Functie

Administratief, Advies / Staf / Beleid, Financieel

Dienstverband

Fulltime

Niveau

MBO

Categorie

Startersfunctie, Ervaren

Sluitingsdatum aanmelding

23-02-2021