Medewerker debiteurenbeheer bij payroll organisatie in Amsterdam Amsterdam
Medewerker debiteurenbeheer bij payroll organisatie in Amsterdam
Begin direct met solliciteren! Bekijk alle vacatures

Medewerker debiteurenbeheer bij payroll organisatie in Amsterdam

Voor onze opdrachtgever, een snelgroeiende payroll organisatie in Amsterdam, zijn wij op zoek naar een fulltime medewerker debiteurenbeheer. Heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel, denk jij in oplossingen én wil jij onderdeel zijn van een enthousiast en creatief team? Dan is dit de functie voor jou!

Over de opdrachtgever:

Onze opdrachtgever is een jonge en snelgroeiende payrollorganisatie gevestigd in Amsterdam. Zij vinden het belangrijk om kwaliteit te leveren. Klanten van onze opdrachtgever kiezen hen dan ook vanwege de betrouwbaarheid, de zeer goede service en de flexibele werkwijze. Werken bij onze opdrachtgever betekent werken in een team met een open en informele werksfeer!

Wat ga je doen?

Bij onze opdrachtgever heb jij als medewerker debiteurenbeheer een belangrijke rol met een afwisselend takenpakket. Zo ben jij hoofdzakelijk verantwoordelijk voor het zo effectief en efficiënt mogelijk incasseren van openstaande facturen. Het incasseren van de facturen voer jij zowel telefonisch als schriftelijk uit, waarbij het belangrijk is dat jij energiek en overtuigend overkomt naar de klanten toe. Wanneer jij een gesprek met een klant aangaat, is het belangrijk dat jij alle benodigde informatie inwint en duidelijke afspraken maakt. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan het treffen van een betalingsregeling. Wanneer er afspraken zijn gemaakt met een klant, verwerk jij alles in het incassodossier en stel jij alle betrokken partijen op de hoogte.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het beperken van het debiteuren risico en het optimaliseren van de liquiditeitspositie van de onderneming. Je beoordeelt en controleert kredietlimieten en betalingsoverzichten. Ook houd jij je bezig met het opstellen van rapportages. Kortom, een veelzijdige functie!

Functievereisten:

  • Jij bent minimaal 32 uur per week beschikbaar;
  • Jij hebt relevante werkervaring, binnen een soortgelijke functie;
  • Jij hebt minimaal HBO werk- en denkniveau;
  • Jij hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Jij bent stressbestendig.

Wat krijg jij hiervoor terug?

  • Jij komt te werken in een enthousiast en ondernemend team;
  • Jij hebt een afwisselend takenpakket;
  • Ruimte voor opleiding en ontwikkeling;
  • Salarisindicatie van €2600,- tot €3200,- op basis van ervaring.

Solliciteren

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Onderneem dan nu actie door te solliciteren via info@sharpandsmart.nl of te bellen naar 070-8008140.

Solliciteren met account Solliciteren zonder account

Nog geen account? Schrijf je dan nu in!

Algemene informatie

Locatie

Amsterdam

Functie

Administratief

Dienstverband

Fulltime

Niveau

MBO, HBO/WO

Categorie

Startersfunctie, Ervaren

Sluitingsdatum aanmelding

19-02-2021