Medewerker debiteurenbeheer

Voor onze opdrachtgever, een zeer snel groeiende fintech start-up in Amsterdam, zijn wij op zoek naar een ambitieuze medewerker debiteurenbeheer! In deze rol ben jij verantwoordelijk voor het contact met klanten en debiteuren om ervoor te zorgen dat facturen zo snel mogelijk betaald worden. Ook maak je afspraken over betalingsregelingen en boek in je in- en uitgaande facturen in. Lijkt het jou leuk om in een jong team terecht te komen met volop doorgroeimogelijkheden? Lees dan snel verder!

Omschrijving van je dagelijkse werkzaamheden:

Als medewerker debiteurenbeheer ben je verantwoordelijk voor het contact (zowel telefonisch als via de mail) met klanten en debiteuren. Je zorgt ervoor dat (vervallen) facturen zo snel mogelijk betaald worden. Je houdt je daarnaast bezig met het analyseren van openstaande posten en boekt in- en uitgaande facturen in. Mocht een debiteur niet meteen kunnen betalen, dan mag je betalingsregelingen afspreken.

Omdat je in een jonge organisatie terecht komt, krijg je de mogelijkheid om de functie op je eigen manier in te vullen. Ook krijg je de kans om je met andere aspecten van het bedrijf bezig te houden, zodat je echt onderdeel van het bedrijf en het team wordt!

Over de opdrachtgever:

Onze opdrachtgever is een zeer snel groeiende fintech start-up in Amsterdam. Zij hebben zich gespecialiseerd in factoring. Bedrijven kunnen hun facturen indienen, die zij in eerste instantie voorschieten. Vervolgens nemen zij het debiteurenbeheer over.

Werken bij onze opdrachtgever betekent werken in een leuke en informele omgeving. Er heerst een losse bedrijfscultuur, waarbij iedereen elkaar probeert te helpen. Elke dag wordt er verse lunch gehaald en er wordt 2 keer per week gesport met elkaar. Omdat het een jong bedrijf is, zijn ze op zoek naar iemand die samen met hen het bedrijf wil laten groeien! Daar tegenover staat dat er voor jou ook volop doorgroeimogelijkheden zijn!

Gevraagd profiel:

 • Minimaal een afgeronde MBO-4 opleiding;
 • Minimaal twee jaar ervaring in het debiteurenbeheer;
 • Goed om kunnen gaan met klanten en debiteuren;
 • Sociaal en gemotiveerd;
 • Minimaal 32 uur per week beschikbaar;
 • Communicatief vaardig in Nederlands en Engels.

Wat krijg je hiervoor terug?

 • Werken bij een jong bedrijf met volop doorgroeimogelijkheden;
 • Werken in een fijne bedrijfscultuur met verse lunch en twee keer per week sporten;
 • Goed salaris tussen de €2500-€2700;
 • Een 13de maand;
 • Direct een contract bij het bedrijf!

Solliciteren:

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Onderneem dan nu actie door te solliciteren via info@sharpandsmart.nl of te bellen naar 070-8008140.

ingelogd zijn om te kunnen solliciteren op deze functie.
Nog geen account? Schrijf je dan nu in!

Algemene informatie

Locatie
Amsterdam
Functie
Administratief, Financieel
Tijd
Parttime, Fulltime
Niveau
MBO, HBO/WO
Categorie
Startersfunctie, Ervaren
Geslacht
Man of Vrouw
Deel deze vacature
Onder voorbehoud van alle rechten © 2019. Sharp & Smart B.V.