Marketing Analist Amsterdam
Marketing Analist
Begin direct met solliciteren! Bekijk alle vacatures

Marketing Analist

Voor Simpel zijn wij op zoek naar een Marketing Automation Specialist. In deze functie ondersteun je het E-Commerce team onder meer door het instellen en uitvoeren van e-mailcampagnes, sms- en pushnotificaties. Heb jij een passie voor marketing en technologie? Lees dan snel verder!

Omschrijving van je dagelijkse werkzaamheden:

Als Marketing Analist heb je een veelzijdige functie. Jij bent verantwoordelijk voor het onderhouden, ontwikkelen en beheren van de Marketing Automation Tooling en het CMS voor productconfiguratie van de webshop. Je houdt je daarnaast bezig met het analyseren van het succes van bestaande strategieën en het inplementeren van nieuwe strategieën, gericht op de groei en klanttevredenheid.

Maar dit is nog niet alles! Als Marketing Analist ben jij verantwoordelijk voor de rapportages van alle actieve strategieën. Je rapporteert over de effectiviteit en de inhoud op basis van A/B testing. Ook ondersteun je het team door middel van het instellen en uitvoeren van e-mail, sms- en pushnotificaties. Hiervoor kun jij je Photoshop-skills en HTML kennis inzetten!

Over Simpel:

Simpel is dé sim-only-aanbieder van Nederland; een efficiënt en slagvaardig bedrijf met een blijvende start-up-mentaliteit. Simpel houdt van open- en eerlijkheid, van kwaliteit zonder gedoe. Dat zie je onder meer terug in de heldere aanbiedingen, open communicatie en no-nonsense service. Niet alleen in de producten en diensten maar ook op de werkvloer. Deze waarden zie je terug over de hele linie.

Werken bij Simpel is dynamisch en uitdagend. Simpel geeft ruimte en zelfstandigheid en vraagt inzet, resultaten en het nemen van verantwoordelijkheid. In ruil voor je inzet wordt er goed voor je gezorgd. Op kantoor is het goed toeven. Je hebt fijne collega's en de ruimte is bewust ingericht om je er prettig in te kunnen voelen. 's Ochtends staat er een ontbijtje voor je klaar en tussen de middag maakt Simpels eigen chef-kok een lekkere gevarieerde lunch. De week wordt afgesloten met een gezellige borrel in het sfeervolle Simpel café.

Gezocht profiel:

  • Minimaal een afgeronde HBO opleiding en 40 uur per week beschikbaar;
  • 1 tot 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Ervaring met het gebruik van e-mailprogramma’s, CRM-systemen of marketing automation is een pre;
  • Passie voor techniek en kennis van basic HTML en Photoshop;
  • Analytische vaardigheden;
  • Leergierig, ondernemend en vindingrijk.

Wat krijg je hiervoor terug?

  • Een uitdagende functie bij het snelst groeiende telecombedrijf waarin je goed begeleid wordt en veel kan leren;
  • Werken in een organisatie met gameroom, fitnessruimte, dagelijks ontbijt/lunch/avondeten bereid door een eigen chefkok;
  • Huiselijke werksfeer;
  • Salaris van €2500-€3200

Solliciteren

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Onderneem dan nu actie door te solliciteren via info@sharpandsmart.nl of te bellen naar 070-8008140.

Solliciteren met account Solliciteren zonder account

Nog geen account? Schrijf je dan nu in!

Algemene informatie

Locatie

Amsterdam

Functie

Marketing, Automatisering / Internet, Communicatie

Dienstverband

Fulltime

Niveau

HBO/WO

Categorie

Startersfunctie

Sluitingsdatum aanmelding

03-04-2021