Klantenservice medewerker Amsterdam
Klantenservice medewerker
Begin direct met solliciteren! Bekijk alle vacatures

Klantenservice medewerker

Wij zijn voor onze opdrachtgever, een snel groeiend bedrijf in de mode industrie, op zoek naar een klantenservice medewerker! Spreek jij vloeiend Nederlands en Engels, en wil jij de klant meenemen in de unieke beleving van een super hip merk? Lees dan snel verder!

Omschrijving van je dagelijkse werkzaamheden:

Als klantenservice medewerker ben jij het eerste aanspreekpunt waarbij de klant centraal staat. Door middel van telefonisch contact, mail contact en een live chat, zal jij ervoor zorgen dat klanten altijd snel én netjes worden geholpen. De vragen die klanten bij jou neer zullen leggen, zijn heel gevarieerd. Zo ontvang jij vragen over de nieuwste collectie, de huidige voorraad of hoe ze een artikel kunnen ruilen of retourneren. Ook op de momenten dat een klant een klacht heeft, ben jij de persoon die dit netjes zal oplossen! Wanneer jij klanten te woord staat, is het belangrijk dat jij alles verwerkt in het systeem, zodat jij alles makkelijk terug vind en het werk overzichtelijk blijft.

Doordat het bedrijf gericht is op groeien, staat het team altijd open voor nieuwe ideeën. Heb jij een idee over het verbeteren van de klantbeleving, of ben jij erachter hoe je klanten nog sneller kan helpen? Dan hoort jouw team dit graag. De klantenservice functie binnen dit bedrijf is zeker niet standaard en daardoor heel uitdagend!

Over de opdrachtgever:

Onze opdrachtgever is een jong en hip bedrijf, gevestigd in hartje Amsterdam. Ze zijn gespecialiseerd in shorts en zwembroeken, speciaal voor heren. De ontwerpen zijn hip en de kleuren zijn vrolijk. Het hoofdkantoor bestaat tot nu toe uit 20 enthousiaste collega’s, met een passie voor mode, e-commerce en succes. Er hangt een vrolijke en informele sfeer op kantoor, waarbij je merkt dat iedereen hard werkt voor hetzelfde doel, namelijk internationaal doorbreken! Ondanks dat er hard wordt gewerkt, is er altijd ruimte voor gezelligheid en worden er genoeg leuke dingen ondernomen met het team.

Gezocht profiel:

 • Vloeiend in Nederlands en Engels;
 • Ervaring met klantcontact;
 • Sociaal en energiek;
 • Goed met computers en verschillende systemen;
 • 24 uur per week beschikbaar (tijdens kantoortijden);
 • Per direct t/m in ieder geval eind augustus beschikbaar!

Wat krijg je hiervoor terug?

 • Werken in een snelgroeiende en ambitieuze organisatie;
 • Mogelijkheid om met eigen iniatieven te komen;
 • Leuke collega's en gezellige borrels;
 • Dagelijks verse lunch;
 • €12,50 bruto per uur incl. vakantiegeld + dagen

Solliciteren

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Onderneem dan nu actie door te solliciteren via info@sharpandsmart.nl of te bellen naar 070-8008140.

Solliciteren met account Solliciteren zonder account

Nog geen account? Schrijf je dan nu in!

Algemene informatie

Locatie

Amsterdam

Functie

Detailhandel, Communicatie

Dienstverband

Parttime

Niveau

MBO, HBO/WO

Categorie

Startersfunctie

Sluitingsdatum aanmelding

28-12-2020