Klantcontactmedewerker in Den Bosch Den Bosch
Klantcontactmedewerker in Den Bosch
Begin direct met solliciteren! Bekijk alle vacatures

Klantcontactmedewerker in Den Bosch

Voor een hippe organisatie, die sinds kort een nieuwe vestiging heeft in Den Bosch, zijn wij per direct op zoek naar enthousiaste klantcontactmedewerkers! Heb jij een passie voor wijnen, concerten of tijdschriften? Dan ben jij bij deze organisatie aan het juiste adres. Als klantcontactmedewerker zal jij onder anderen dit soort producten aanbieden bij jouw klanten en nog veel meer!

Wat wordt er van jou verwacht?

Als klantcontactmedewerker heb jij veel contact met verschillende klanten om diverse producten en/of diensten aan te bieden. De ene dag ben jij bezig met het verkopen van speciale wijnen en de andere dag bied jij jouw klant een gratis abonnement aan voor de krant. Kortom, geen dag is hetzelfde! Naast het aanbieden van diverse producten en/of diensten, zal jij als klantcontactmedewerker ook een adviserende rol hebben tegenover jouw klanten. Wanneer jij contact opneemt met jouw klanten, controleer jij altijd of er al gebruikt wordt gemaakt van een bepaald abonnement of product. Doordat jij hiervan op de hoogte bent, kan jij perfect inspelen op de behoeftes en wensen van jouw klanten. Jij zal dus altijd het gesprek beëindigen met een tevreden klant aan de andere kant van de lijn!

Om er voor te zorgen dat jij jouw klanten zo goed als mogelijk te woord kan staan, biedt de organisatie intensieve coaching en training aan op de werkvloer. Doordat de coaching en training niet in één week plaatsvindt, maar juist plaatsvindt terwijl jij aan het werk bent, zal jij jezelf ontwikkelen tot een gespecialiseerde klantcontactmedewerker.

Naast dat het super leuk en leerzaam is om bij deze organisatie te werken, is het ook fijn dat jij een flexibel werkrooster krijgt. Het is bij de organisatie namelijk mogelijk om zowel overdag als in de avonduren werkzaam te zijn, net wat voor jou uitkomt!

Over de opdrachtgever

Onze hippe opdrachtgever is sinds 1996 gevestigd in Nederland en heeft sinds kort een nieuwe vestiging in Den Bosch!
Het bedrijf beschikt over zo’n 130 bekwame medewerkers en een groot klantenbestand. Door middel van innovatieve oplossingen heeft onze opdrachtgever alles in huis om hun klanten op een professionele en succesvolle manier te benaderen. Het behalen van het maximale rendement en persoonlijke ontwikkeling staan bij onze opdrachtgever centraal.
Wanneer jij voor onze opdrachtgever aan de slag gaat, kom jij terecht in een gezellig team van enthousiaste en gemotiveerde collega’s. Daarbij kom jij ook te werken in het splinternieuwe, hippe kantoor in hartje Den Bosch!

Gezocht profiel

 • Jij hebt minimaal MBO werk- en denkniveau;
 • Jij bent commercieel ingesteld;
 • Jij bent flexibel (zowel overdag als avond beschikbaar);
 • Jij vindt het leuk om veel klantcontact te hebben;
 • Jij bent minimaal 16 uur per week beschikbaar;
 • Jij hebt een proactieve en flexibele instelling.

Wat krijg je hiervoor terug?

 • Professionele trainingen en coaching op de werkvloer;
 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen tot een professionele klantcontactmedewerker;
 • Goed salaris;
 • Flexibel werkrooster;
 • Werken in een leuk nieuw kantoor met een open indeling;
 • Doorgroeimogelijkheden;
 • Leuke collega's!

Solliciteren

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Onderneem dan nu actie door te solliciteren via info@sharpandsmart.nl of te bellen naar 070-8008140.

Solliciteren met account Solliciteren zonder account

Nog geen account? Schrijf je dan nu in!

Algemene informatie

Locatie

Den Bosch

Functie

Sales, Callcenter

Dienstverband

Avondwerk, Weekendwerk, Parttime, Fulltime

Niveau

MBO

Categorie

Bijbaan, Startersfunctie

Sluitingsdatum aanmelding

15-02-2021

Sharon van der Linden 06-13513631
sharon@sharpandsmart.nl