Key Accountmanager Amstelveen
Key Accountmanager
Begin direct met solliciteren! Bekijk alle vacatures

Key Accountmanager

Voor onze opdrachtgever, de grootste software escrow leverancier ter wereld, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde key accountmanager. Als key accountmanager ben jij verantwoordelijk voor het onderhouden van en uitbreiden van bestaande relaties. Zie jij het als een uitdaging om klantrelaties verder uit te diepen? Wil jij graag werken voor een internationale organisatie met volop trainingen en doorgroeimogelijkheden? Lees dan snel verder!

Omschrijving van de functie:

Als Key Accountmanager ben jij verantwoordelijk voor verschillende grote klanten van onze opdrachtgever. Onze opdrachtgever bedient klanten als de Rabobank, NS en de Belastingdienst. Het is de bedoeling dat jij bestaande relaties verder gaat uitdiepen, zodat er een vruchtbare samenwerking ontstaat. Je werkt hiervoor nauw samen met de contractmanagers, om alles duidelijk afgebakend te hebben. Je staat ook in contact met het hoofdkantoor in Engeland, om je resultaten te rapporteren en nieuwe strategieën te bespreken. Naast het uitbreiden van bestaande relaties houd jij je ook af en toe bezig met het binnenhalen van nieuwe klanten, om je klantenbestand verder uit te bouwen.

Voordat jij aan de slag gaat, doorloop je de eerste maand een uitgebreid inwerktraject waarbij je alle aspecten van het bedrijf (bedrijfscultuur, manier van werken etc.) leert kennen. In die eerste maand zit ook een week training op het hoofdkantoor in Engeland, zodat je daarna goed voorbereid aan de slag kunt. Na de training word jij verantwoordelijk voor ongeveer 50 accounts en draag jij ook de verantwoording voor je eigen, nieuwe klanten. Je hebt zowel telefonisch als face to face contact met je klanten.

Over de opdrachtgever:

Onze opdrachtgever is de grootste en beursgenoteerde software escrow-leverancier ter wereld. Wereldwijd bedienen zij meer dan vijftienduizend non-profit of commerciële organisaties. Hun escrow-oplossingen behoren tot de meest complete en effectieve diensten op de markt. Ze zijn volledig af te stemmen op de specifieke behoeften van de klant. Ze hebben een professioneel accountteam dat beschikt over de ervaring die nodig is om klanten te ondersteunen bij het in kaart brengen van hun escrow-behoeften en het treffen van de juiste maatregelen.

Bij onze opdrachtgever draait het om hard werken en succesvol zijn, maar ze hebben zeker ook veel plezier in wat zij doen! Als werknemer krijg je veel verantwoordelijkheden en word je heel goed beloond voor je succes. Daarnaast kom je terecht in een leuk team, waar veel met elkaar geborreld en gegeten wordt!

Gezocht profiel:

  • Minimaal een afgeronde HBO-opleiding;
  • Minimaal twee jaar relevante werkervaring;
  • Commercieel ingesteld;
  • Ervaring in het sluiten van langdurige deals;
  • Ambitieus en competitief.

Wat krijg je hiervoor terug?

  • Direct een contract bij de opdrachtgever;
  • Basissalaris van €3000 en 7,5% over je gesloten deals (maandelijks);
  • Werken in een leuk team met veel etentjes en borrels;
  • Volop trainingen en doorgroeimogelijkheden;
  • Werken voor een snelgroeiende internationale organisatie.

Solliciteren

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Onderneem dan nu actie door te solliciteren via info@sharpandsmart.nl of te bellen naar 070-8008140.

Solliciteren met account Solliciteren zonder account

Nog geen account? Schrijf je dan nu in!

Algemene informatie

Locatie

Amstelveen

Functie

Sales, Communicatie

Dienstverband

Fulltime

Niveau

HBO/WO

Categorie

Ervaren

Sluitingsdatum aanmelding

03-04-2021