Juridisch Dienstverlener Rotterdam
Juridisch Dienstverlener
Begin direct met solliciteren! Bekijk alle vacatures

Juridisch Dienstverlener

Voor onze opdrachtgever, een hippe en ambitieuze payrollorganisatie in Rotterdam (vlakbij de Euromast), zijn wij op zoek naar een enthousiaste en sociale Juridisch Dienstverlener. In deze rol ben jij verantwoordelijk voor het controleren en plaatsen van CAO teksten/arbeidsvoorwaarden in plaatsingsbevestigingen. Kan jij goed CAO teksten lezen/begrijpen, ben jij juridisch onderlegd én ben jij per direct één maand beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over de opdrachtgever:

Onze opdrachtgever is een snelgroeiende payrollorganisatie gevestigd in Rotterdam. Zij vinden het belangrijk om kwaliteit te leveren. Klanten van onze opdrachtgever kiezen hen dan ook vanwege de betrouwbaarheid, de zeer goede service en de flexibele werkwijze. Werken bij onze opdrachtgever betekent werken in een team met een open en informele werksfeer!

Wanneer je bij onze opdrachtgever aan de slag gaat, kom je terecht in een leuk en ambitieus team. Elke dag wordt er samen geluncht (lunch wordt verzorgd) en er zijn genoeg leuke borrels en uitjes. Leuke extra; je komt te werken in een mooi en statig pand!

Omschrijving van je dagelijkse werkzaamheden:

Als Juridisch Dienstverlener heb je een afwisselende functie. Zo ben jij onder meer verantwoordelijk voor het controleren van bewijsstukken en plaatsen van CAO teksten/arbeidsvoorwaarden in plaatsingsbevestigingen. Daarnaast ga jij je ook bezig houden met het aanmaken en bijhouden van dossiers en het opstellen van overeenkomsten. Omdat onze opdrachtgever zich in verschillende branches begeeft, zullen de CAO teksten voor iedere klant en de arbeidsvoorwaarden voor iedere uitzendkracht anders zijn.

Voordat je aan de slag gaat, krijg je eerst een uitgebreid inwerktraject waarin je meer leert over bijvoorbeeld de verschillende uitzend cao’s en de verschillende (nieuwe) systemen. Een zeer veelzijdige functie dus waarin je veel kunt leren!

Gezocht profiel:

  • Minimaal MBO4 werk- en denkniveau;
  • Vakkennis over de uitzendbranche en relevante wetgevingen;
  • Sociaal en klantvriendelijk;
  • Minimaal 24 uur per week beschikbaar.

Wat krijg je hiervoor terug?

  • Werken in een jonge, dynamische organisatie;
  • Goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen;
  • Leuke collega's en leuke borrels!

Solliciteren

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Onderneem dan nu actie door te solliciteren via info@sharpandsmart.nl of te bellen naar 070-8008140.

Solliciteren met account Solliciteren zonder account

Nog geen account? Schrijf je dan nu in!

Algemene informatie

Locatie

Rotterdam

Functie

Administratief, Advies / Staf / Beleid, Juridisch

Dienstverband

Parttime, Fulltime

Niveau

MBO, HBO/WO

Categorie

Bijbaan, Startersfunctie, Ervaren

Sluitingsdatum aanmelding

23-02-2021