Junior Recruiter bij Sharp and Smart! Den Haag
Junior Recruiter bij Sharp and Smart!
Begin direct met solliciteren! Bekijk alle vacatures

Junior Recruiter bij Sharp and Smart!

Altijd al willen werken bij een van de leukste recruitment kantoren van Nederland? Wij zijn een jong team met de ambitie om de komende jaren enkele nieuwe filialen uit de grond te stampen. Onze werkwijze is dat wij elke klant als een A-klant zien en elke kandidaat als uniek behandelen. Ook niet vervelend; wij zitten in een mooi, oud pand aan de grachten! Wanneer je bij ons aan de slag gaat, staat jouw ontwikkeling voorop. Stap jij nu in, dan zijn jouw doorgroeimogelijkheden oneindig. Dus heb jij ambitie en wil jij ons helpen om nog sneller te gaan groeien? Vind jij het ook belangrijk na het werk lekker te borrelen/uit eten te gaan? Lees dan snel verder en become one of us:)

Over Sharp and Smart:

Sharp and Smart Uitzendbureau is een jonge succesvolle onderneming en werkt onder meer samen met KPN, Ahold, TMG, de Bijenkorf, Simpel.nl, de Binckbank, Thuisbezorgd.nl en interessante internationale start-ups! Wij ondersteunen bedrijven bij het opzetten en uitvoeren van hun commerciële activiteiten. Dat doen we door MBO en HBO- talent te werven voor o.a. administratief, klantenservice, (online) marketing en sales functies. Onze missie is helder: Wij zijn specialist in het werven van “Sharp” en “Smart” personeel en helpen daarbij de opdrachtgever bij het behalen van zijn of haar doelen. Hierdoor kunnen onze kandidaten bouwen aan hun carrière en onze opdrachtgevers succesvol ondernemen. Bij Sharp and Smart Uitzendbureau staan kwaliteit, service en integriteit hoog in het vaandel. Daarom zoeken wij ook toppers die actief bij gaan dragen aan dit succes.

Wat ga je doen bij Sharp and Smart?

Als recruiter ben je verantwoordelijk voor alle facetten van het recruitmentproces. Je spreekt zowel klanten als kandidaten en weet exact wat er speelt in de markt. Jij benadert de markt actief en weet met jouw huntersmentaliteit kandidaten bij onze opdrachtgevers te plaatsen. Wanneer jij een kandidaat geplaatst hebt, blijf jij in contact staan om te kijken of alles goed verloopt. Als recruiter krijg je alle kansen om een succesvolle business op te zetten en daarnaast zowel persoonlijk als financieel te groeien.

De ideale kandidaat?

 • Hebt minimaal een MBO/HBO opleiding afgerond of je bent in afrondende fase;
 • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit;
 • Je hebt enige recruitment ervaring of wilt dit graag leren;
 • Commercieel ingesteld;
 • Proactief en ondernemend;
 • Van nature heb jij een winnaarsmentaliteit!

Wat bieden wij?

 • De mogelijkheid om bij te dragen aan onze missie en visie;
 • Een functie met veel verantwoordelijkheid;
 • Een jong en enthousiast team binnen een platte en dynamische omgeving;
 • Veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling;
 • Marktconform salaris + hoge bonusstructuur;
 • Doorgroeimogelijkheden tot de top van de organisatie;
 • Een super kantoor: Terras met BBQ aan de Hooigracht , Nintendo 64, lekkere lunch, gratis parkeren en vrijdagmiddagborrels!

Solliciteren

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Onderneem dan nu actie door te solliciteren via info@sharpandsmart.nl of te bellen naar 070-8008140.

Solliciteren met account Solliciteren zonder account

Nog geen account? Schrijf je dan nu in!

Algemene informatie

Locatie

Den Haag

Functie

Marketing, Personeel en Organisatie

Dienstverband

Parttime, Fulltime

Niveau

MBO, HBO/WO

Categorie

Startersfunctie, Ervaren

Sluitingsdatum aanmelding

31-10-2020