Junior Administratief Medewerker in Amsterdam Amsterdam
Junior Administratief Medewerker in Amsterdam
Begin direct met solliciteren! Bekijk alle vacatures

Junior Administratief Medewerker in Amsterdam

Voor onze opdrachtgever, een zeer snel groeiende fintech start-up in Amsterdam, zijn wij op zoek naar een ambitieuze junior administratief medewerker! In deze rol ben jij verantwoordelijk voor het contact met klanten en debiteuren om ervoor te zorgen dat facturen zo snel mogelijk betaald worden. Ook maak je afspraken over betalingsregelingen en boek in je in- en uitgaande facturen in. Lijkt het jou leuk om in een jong team terecht te komen met volop doorgroeimogelijkheden? Lees dan snel verder!

Omschrijving van de functie:

Als Junior Administratief Medewerker ben je verantwoordelijk voor het contact (zowel telefonisch als via de mail) met klanten en debiteuren. Je zorgt ervoor dat (vervallen) facturen zo snel mogelijk betaald worden. Je houdt je daarnaast bezig met het analyseren van openstaande posten en boekt in- en uitgaande facturen in. Mocht een debiteur niet meteen kunnen betalen, dan mag je betalingsregelingen afspreken.

In deze functie krijg je veel vrijheid, je mag op eigen wijze je functie invullen! Je komt terecht in een team van jonge en ambitieuze mensen die het bedrijf allemaal nog harder willen laten groeien.

Over de opdrachtgever:

Onze opdrachtgever is een zeer snel groeiende fintech start-up in Amsterdam. Zij hebben zich gespecialiseerd in factoring. Bedrijven kunnen hun facturen indienen, die zij in eerste instantie voorschieten. Vervolgens nemen zij het debiteurenbeheer over.

Werken bij onze opdrachtgever betekent werken in een leuke en informele omgeving. Er heerst een losse bedrijfscultuur, waarbij iedereen elkaar probeert te helpen. Elke dag wordt er verse lunch gehaald en er wordt 2 keer per week gesport met elkaar. Omdat het een jong bedrijf is, zijn ze op zoek naar iemand die samen met hen het bedrijf wil laten groeien! Daar tegenover staat dat er voor jou ook volop doorgroeimogelijkheden zijn!

Gezocht profiel:

 • Minimaal een afgeronde MBO-4 opleiding;
 • Administratieve ervaring;
 • Goed om kunnen gaan met klanten en debiteuren;
 • Sociaal en gemotiveerd;
 • Minimaal 32 uur per week beschikbaar;
 • Communicatief vaardig in Nederlands en Engels.

Wat krijg je hiervoor terug?

 • Werken bij een jong bedrijf met volop doorgroeimogelijkheden;
 • Werken in een fijne bedrijfscultuur met verse lunch en twee keer per week sporten;
 • Goed salaris tussen de €2400-€2700;
 • Een 13de maand;
 • Direct een contract bij het bedrijf!

Solliciteren

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Onderneem dan nu actie door te solliciteren via info@sharpandsmart.nl of te bellen naar 070-8008140.

Solliciteren met account Solliciteren zonder account

Nog geen account? Schrijf je dan nu in!

Algemene informatie

Locatie

Amsterdam

Functie

Administratief, Communicatie

Dienstverband

Weekendwerk, Parttime, Fulltime

Niveau

MBO, HBO/WO

Categorie

Startersfunctie

Sluitingsdatum aanmelding

03-04-2021