Junior Accountmanager Media Amsterdam
Junior Accountmanager Media
Begin direct met solliciteren! Bekijk alle vacatures

Junior Accountmanager Media

Wij zijn op zoek naar een Junior Accountmanager Media voor onze opdrachtgever in Amsterdam. Onze opdrachtgever bedenkt en ontwikkelt crossmediale campagnes voor uiteenlopende producten en bedrijven. Als Junior Accountmanager Media mag jij dan ook je eigen crossmediale campagnes uitbrengen! Klinkt dit interessant? Lees dan snel verder!

Over de opdrachtgever:

Onze opdrachtgever bedenkt en ontwikkelt crossmediale campagnes voor uiteenlopende producten en bedrijven. Voor een groots effect zetten zij hiervoor verschillende media in, zoals print (uitgave in Metro en Telegraaf) en online (lanceren van nieuwe websites). Ook zijn zij actief op evenementen.

Werken bij onze opdrachtgever betekent werken in een jong en creatief team. Samen worden er iedere keer nieuwe campagnes bedacht, waarna iedereen aan die campagnes eigen invulling kan geven. Je krijgt hier veel ruimte voor eigen input en veel kansen om door te groeien!

Omschrijving van je dagelijkse werkzaamheden:

Als Junior Accountmanager Media ben jij verantwoordelijk voor de totstandkoming en uitvoering van verschillende mediacampagnes. Wanneer jij samen met je team een thema hebt bedacht, ga jij klanten zoeken (bestaande klanten of nieuwe klanten) die bij dat thema passen. Samen met de klant bedenk jij vervolgens de content, en zorg jij ervoor dat via de juiste kanalen de boodschap overkomt.

De kanalen die jij voor je campagne kan gebruiken zijn zeer divers. Je kunt ervoor kiezen om via print onder de aandacht te komen (de opdrachtgever heeft samenwerkingen met de Metro en Telegraaf). Ook online heb je verschillende keuzes, zo kunnen er bijvoorbeeld verschillende websites gelanceerd worden of kun je bij Nu.nl terecht voor een optimaal bereik!

Gezocht profiel:

  • HBO/WO opleiding afgerond;
  • Affiniteit met media;
  • Communicatief sterk;
  • Creatief en vrolijk;
  • Ambitieus en de wil om te leren!

Wat krijg je hiervoor terug?

  • Een uitdagende baan met zeer interessante bonusregeling (bonus op elke campagne);
  • Wekelijks trainingen om jezelf te verbeteren;
  • Toffe uitjes en een gezellig jong team;
  • Interessante doorgroeimogelijkheden!

Solliciteren

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Onderneem dan nu actie door te solliciteren via info@sharpandsmart.nl of te bellen naar 070-8008140.

Solliciteren met account Solliciteren zonder account

Nog geen account? Schrijf je dan nu in!

Algemene informatie

Locatie

Amsterdam

Functie

Sales, Marketing, Communicatie

Dienstverband

Fulltime

Niveau

HBO/WO

Categorie

Startersfunctie

Sluitingsdatum aanmelding

03-04-2021