Junior Accountmanager Media Amsterdam
Junior Accountmanager Media
Begin direct met solliciteren! Bekijk alle vacatures

Junior Accountmanager Media

Wij zijn op zoek naar een Junior Accountmanager Media voor onze opdrachtgever in Amsterdam. Onze opdrachtgever bedenkt en ontwikkelt crossmediale campagnes voor uiteenlopende producten en bedrijven. Als Junior Accountmanager Media mag jij dan ook je eigen crossmediale campagnes uitbrengen! Klinkt dit interessant? Lees dan snel verder!

Over de opdrachtgever:

Onze opdrachtgever bedenkt en ontwikkelt crossmediale campagnes voor uiteenlopende producten en bedrijven. Voor een groots effect zetten zij hiervoor verschillende media in, zoals print (uitgave in Metro en Telegraaf) en online (lanceren van nieuwe websites). Ook zijn zij actief op evenementen.

Werken bij onze opdrachtgever betekent werken in een jong en creatief team. Samen worden er iedere keer nieuwe campagnes bedacht, waarna iedereen aan die campagnes eigen invulling kan geven. Je krijgt hier veel ruimte voor eigen input en veel kansen om door te groeien!

Omschrijving van je dagelijkse werkzaamheden:

Wanneer je bij onze opdrachtgever aan de slag gaat, start jij met een bedrijfsopleiding van twee dagen. Tijdens de opleiding leer je alles over onze opdrachtgever en krijg je uitleg over hoe de projecten verlopen.

Vervolgens ga jij van start met het maken van jouw eerste campagne. Dit doe je alleen of met een collega. Deze eerste campagne is een offline campagne en wordt gedistribueerd (indien relevant) op beurzen. Het thema van de campagne mag jij helemaal zelf bepalen! Na het bepalen van het thema, wordt er gebrainstormd met journalisten over wat voor artikelen erin moeten en hoe alles moet worden vormgegeven. Zelf ga jij ook 3 dagen research doen naar geschikte bedrijven voor het thema.

Na twee succesvolle (offline) campagnes (elke campagne duurt 2 maanden) ga jij een online influencer campagne maken. Hier worden bijvoorbeeld samenwerkingen aangegaan om een bedrijf te promoten.

Uiteindelijk gaat het dus om een traineeship van ongeveer een half jaar (twee offline campagnes en één influencer campagne) Je wordt opgeleid tot eigen ondernemer, jij bent zelf volledig verantwoordelijk voor de campagnes. Ook zou jij door kunnen groeien naar bijvoorbeeld teammanager en nieuwe collega’s kunnen begeleiden.

Gezocht profiel:

 • HBO/WO opleiding afgerond;
 • Affiniteit met media;
 • Communicatief sterk;
 • Creatief en vrolijk;
 • Ambitieus en de wil om te leren!

Wat krijg je hiervoor terug?

 • Direct een contract bij de opdrachtgever;
 • Zeer interessante bonusregeling;
 • Goed salaris van €2500,- per maand; (exclusief bonussen)
 • Wekelijks trainingen om jezelf te verbeteren;
 • Toffe uitjes en een gezellig jong team;
 • Interessante doorgroeimogelijkheden!

Solliciteren

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Onderneem dan nu actie door te solliciteren via info@sharpandsmart.nl of te bellen naar 070-8008140.

Solliciteren met account Solliciteren zonder account

Nog geen account? Schrijf je dan nu in!

Algemene informatie

Locatie

Amsterdam

Functie

Marketing, Communicatie, Management

Dienstverband

Fulltime

Niveau

HBO/WO

Categorie

Startersfunctie

Sluitingsdatum aanmelding

03-04-2021