Junior accountmanager media Alphen a/d Rijn
Junior accountmanager media
Begin direct met solliciteren! Bekijk alle vacatures

Junior accountmanager media

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar enthousiaste junior accountmanager! In deze functie benader jij met overtuigingskracht nieuwe klanten en adviseer je klanten bij de aanbesteding van hun mediabudgetten. Heb jij affiniteit met marketing en media en wil jij de volgende stap in je carrière zetten? Lees dan snel verder!

Omschrijving van je dagelijkse werkzaamheden:

Als junior accountmanager zal geen dag er hetzelfde uitzien! Het is de bedoeling dat jij voor de verschillende merken van onze opdrachtgever multimediale oplossingen gaat verkopen! Je kunt hierbij denken aan branding in zowel print als online, maar ook leadgeneratie en sponsoring van verschillende events. Daarnaast houd jij je ook bezig met een stukje content marketing.

Als junior accountmanager ben je dus niet alleen bezig met sales, ook inhoudelijk sta jij je klanten bij. Voor de ene klant ben je bijvoorbeeld bezig met het regelen van een online marketingcampagne, terwijl een andere klant een advertentie in een vakblad geplaatst wil hebben. Dit betekent dat je intern met veel afdelingen intensief contact onderhoudt. Doordat elke klant iets anders wil, ben je met veel verschillende zaken tegelijkertijd bezig!

Over de opdrachtgever:

Onze opdrachtgever is de leidende B2B uitgeverij in Nederland! Zij bereiken dagelijks meer dan 1 miljoen lezers. Onze opdrachtgever opereert in verschillende branches, denk hierbij aan bijvoorbeeld retail, logistiek, maar ook horeca en zorg! Zij hebben verschillende sterke merken voor professionals in kennisintensieve functies. Al hun merken bieden kwalitatief hoogwaardige vakinformatie vanuit een multimediale invalshoek: vakbladen, nieuwsbrieven, websites en events!

Je komt terecht in een team van ruim 10 professionals (starters) die altijd op zoek zijn naar nieuwe producten en ideeën. Bij onze opdrachtgever krijg je daarnaast ook zelf de mogelijkheid om je ideeën uit te voeren! De sfeer kenmerkt zich door korte communicatielijnen, open deuren en de overtuiging dat plezier de drijfveer voor succes is.

Gezocht profiel:

  • Net afgeronde HBO of WO opleiding / maximaal 2 jaar werkervaring;
  • Commercieel ingesteld;
  • Enthousiast en een drive om succes te behalen;
  • Affiniteit met marketing en media;
  • Proactief en flexibel.

Wat krijg je hiervoor terug?

  • Goed basissalaris van €2200 en rechtstreeks een contract bij de opdrachtgever;
  • Veel mogelijkheden om door te groeien;
  • Leuke jonge collega's;
  • Coachings- en trainingsmomenten;
  • Goede bonusregeling die kan oplopen tot €5000 per jaar!

Solliciteren

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Onderneem dan nu actie door te solliciteren via info@sharpandsmart.nl of te bellen naar 070-8008140.

Solliciteren met account Solliciteren zonder account

Nog geen account? Schrijf je dan nu in!

Algemene informatie

Locatie

Alphen a/d Rijn

Functie

Sales, Marketing, Management

Dienstverband

Fulltime

Niveau

HBO/WO

Categorie

Startersfunctie

Sluitingsdatum aanmelding

15-02-2021