Junior Accountmanager Buitendienst Eindhoven
Junior Accountmanager Buitendienst
Begin direct met solliciteren! Bekijk alle vacatures

Junior Accountmanager Buitendienst

Voor onze opdrachtgever (marktleider binnen de FMCG) zijn wij op zoek naar een enthousiaste Accountmanager Buitendienst in regio Eindhoven! In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het opbouwen en onderhouden van een relatie met hun klanten. Daarnaast mag jij ook een nieuw product bij je bestaande klanten lanceren. Ben jij commercieel ingesteld en heb jij veel ambitie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Omschrijving van je dagelijkse werkzaamheden:

Als Accountmanager Buitendienst ben je iedere dag onderweg en ben jij verantwoordelijk voor het relatiebeheer met klanten. Jouw doel: zorgen dat de merken optimaal zichtbaar en verkrijgbaar zijn. Dit bereik je door het opbouwen van een uitstekende relatie met zo’n 400 eigen klanten binnen jouw rayon. Daarnaast mag jij een nieuw product bij bestaande klanten introduceren. Jij maakt het succes! Je werkt zelfstandig en als Junior Accountmanager Buitendienst ben jij verantwoordelijk voor jouw eigen regio. Samen met jouw collega’s maak je deel uit van één district en van één team. Dit is bovendien de ideale basis voor de verdere ontwikkeling van je loopbaan bij dit internationale bedrijf.

Over de opdrachtgever:

Onze opdrachtgever is één van de grootste bedrijven binnen de FMCG. Zij ontwikkelen op een innovatie manier nieuwe producten. die zij vervolgens groots in de markt brengen. Werken bij onze opdrachtgever betekent werken in één van de grootste organisaties ter wereld! Je krijgt volop (internationale) doorgroeimogelijkheden en wordt goed begeleid gedurende je carrière.

Gezocht profiel:

  • HBO/WO werk- en denkniveau;
  • Enthousiast;
  • Commercieel;
  • Representatief;
  • Welwillend om door te groeien naar het hoofdkantoor.

Wat krijg je hiervoor terug?

  • Werken voor een grote, internationale organisatie;
  • Leuke collega's;
  • Veel doorgroeimogelijkheden, sky is the limit!;
  • Basissalaris van €2850 (exclusief bonussen), auto, laptop en telefoon van de zaak.

Solliciteren

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Onderneem dan nu actie door te solliciteren via info@sharpandsmart.nl of te bellen naar 070-8008140.

Solliciteren met account Solliciteren zonder account

Nog geen account? Schrijf je dan nu in!

Algemene informatie

Locatie

Eindhoven

Functie

Sales, Marketing, Management

Dienstverband

Fulltime

Niveau

HBO/WO

Categorie

Startersfunctie

Sluitingsdatum aanmelding

03-04-2021