Junior Accountmanager

Voor onze opdrachtgever, een zeer snel groeiende fintech start-up in Amsterdam, zijn wij op zoek naar een ambitieuze Junior Accountmanager! In deze rol ben jij verantwoordelijk voor het opbouwen en beheren van jouw eigen klantenportefeuille. Je verwerkt de dagelijkse binnengekomen aanvragen/leads, en je voert daarnaast ook zelf acquisitie. Wil jij jezelf verder ontwikkelen op financieel gebied en lijkt het jou leuk om in een jong team terecht te komen met volop doorgroeimogelijkheden? Lees dan snel verder!

Over de opdrachtgever:

Onze opdrachtgever is een zeer snel groeiende fintech start-up in Amsterdam. Zij hebben zich gespecialiseerd in factoring. Bedrijven kunnen hun facturen indienen, die zij in eerste instantie voorschieten. Vervolgens nemen zij het debiteurenbeheer over.

Werken bij onze opdrachtgever betekent werken in een leuke en informele omgeving. Er heerst een losse bedrijfscultuur, waarbij iedereen elkaar probeert te helpen. Elke dag wordt er verse lunch gehaald en er wordt 2 keer per week gesport met elkaar. Omdat het een jong bedrijf is, zijn ze op zoek naar iemand die samen met hen het bedrijf wil laten groeien! Daar tegenover staat dat er voor jou ook volop opleidings- en doorgroeimogelijkheden zijn!

Omschrijving van de functie:

Als Junior Accountmanager bij onze opdrachtgever, ben jij onder meer verantwoordelijk voor het opbouwen en beheren van jouw eigen klantenportefeuille. Dit doe jij door dagelijks de binnenkomende aanvragen op te pakken en door leads na te bellen. Daarnaast doe je ook zelf acquisitie. In de opstartperiode zul je meedraaien in bestaande portfolio's, daarna krijg je steeds meer de ruimte om je eigen klantenbestand op te bouwen en te onderhouden.

Niet alleen het verkopen van de dienstverlening is een belangrijke taak, je houdt je ook actief bezig met de beoordeling van aanvragers/nieuwe klanten. Door gedegen onderzoek te doen op financiële en juridische risico's kun jij beoordelen of een aanvrager een geschikte partij is.

Als Junior Accountmanager sta je in continu contact met de klanten en hun debiteuren. Je bent in staat om op een onderhoudende manier snel de juiste informatie te verkrijgen. Ook sta je in contact met je eigen debiteurenafdeling, zij zullen je ondersteunen met de uitvoering van alle incasso's.

Gezocht profiel:

  • Minimaal een afgeronde HBO/WO- opleiding;
  • Proactief en commercieel ingesteld;
  • Sociaal en communicatief vaardig;
  • Affiniteit met de financiële en juridische aspecten is een pré;
  • Ambitie om te willen doorgroeien.

Wat krijg je hiervoor terug?

  • Werken bij een jong bedrijf met volop doorgroeimogelijkheden;
  • Werken in een fijne bedrijfscultuur met verse lunch en twee keer per week sporten;
  • Goed salaris tussen de €2350-€2600 (exclusief bonussen) en een 13e maand;
  • Direct een contract bij het bedrijf!

Solliciteren:

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Onderneem dan nu actie door te solliciteren via info@sharpandsmart.nl of te bellen naar 070-8008140.

ingelogd zijn om te kunnen solliciteren op deze functie.
Nog geen account? Schrijf je dan nu in!

Algemene informatie

Locatie
Amsterdam
Functie
Sales, Administratief, Management
Tijd
Fulltime
Niveau
HBO/WO
Categorie
Startersfunctie, Ervaren
Geslacht
Man of Vrouw
Deel deze vacature
Onder voorbehoud van alle rechten © 2019. Sharp & Smart B.V.