Inkoper Leiden
Inkoper
Begin direct met solliciteren! Bekijk alle vacatures

Inkoper

Voor onze opdrachtgever (Europees marktleider op het gebied van circulaire IT) zijn wij op zoek naar enthousiaste buyers! Sta jij aan het begin van je carrière en ben je op zoek naar een omgeving waar er in je geïnvesteerd wordt? Als buyer ben jij eindverantwoordelijk voor de inkoop bij distributeurs en leveranciers! Je krijgt dus veel verantwoordelijkheid en wordt goed begeleid om zo snel mogelijk succesvol te worden. Klinkt dit interessant? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Als buyer ben jij eindverantwoordelijk voor de inkoop ten behoeve van voorraad en verkooporders bij zowel distributeurs als leveranciers. Binnen de afdeling Computing ga jij je bezighouden met onder meer het uitbreiden van productgroepen en het opzetten, onderhouden en behouden van partnerships met vendoren en distributeurs. De producten waar jij verantwoordelijk bent zijn onder meer (refurbished) iPhones, tablets, computers etc. Je bent continu op zoek naar de beste prijs en mag mooie, grote inkoopdeals sluiten. In je huidige partnerships probeer jij de inkoopvoorwaarden te verbeteren. Daarnaast lever jij ook een actieve bijdrage aan de verdere e-commerce ontwikkelingen van de opdrachtgever doordat jij inspeelt op ontwikkelingen in de markt.

Over de opdrachtgever:

Onze opdrachtgever is Europees marktleider op het gebied van circulaire IT. Zij bieden zowel hard- als software aan of daaraan gerelateerde diensten als Telecom, Printing, Onderhoud & Support en Enterprise Solutions.

Werken bij onze opdrachtgever betekent investeren in jezelf! Je wordt goed begeleid en krijgt meteen veel verantwoordelijkheid. Daarnaast kom je te werken in een dynamisch team, is er een maandelijkse borrel en maak je kans op de jaarlijkse VIP-trip!

Gevraagd profiel:

  • Minimaal een afgerond MBO4 opleiding;
  • Ondernemend en commercieel;
  • Goede onderhandelaar en communicatief sterk;
  • Een enorme drive, always do better!

Wat krijg je hiervoor terug?

  • Werken in een dynamische functie waarbij er veel in je geïnvesteerd wordt;
  • Leuke borrels en uitstapjes met collega's;
  • Mogelijkheid om door te groeien;
  • Meer dan goed basissalaris;
  • Goede bonussen en secundaire arbeidsvoorwaarden!

Solliciteren

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Onderneem dan nu actie door te solliciteren via info@sharpandsmart.nl of te bellen naar 070-8008140.

Solliciteren met account Solliciteren zonder account

Nog geen account? Schrijf je dan nu in!

Algemene informatie

Locatie

Leiden

Functie

Inkoop, ICT, Management

Dienstverband

Fulltime

Niveau

MBO, HBO/WO

Categorie

Startersfunctie

Sluitingsdatum aanmelding

03-04-2021