Horeca medewerker gezocht in Den Haag Den haag
Horeca medewerker gezocht in Den Haag
Begin direct met solliciteren! Bekijk alle vacatures

Horeca medewerker gezocht in Den Haag

Voor onze opdrachtgever, een familiebedrijf met een uitgebreid netwerk aan tankstations in Nederland, zijn wij op zoek naar een servicegerichte horecamedewerker! Onze opdrachtgever heeft nieuwe concepten ontwikkeld (een ‘Streetfood’ en ‘Coffee and More’ formule) en zij zijn op zoek naar medewerkers die deze concepten goed kunnen overbrengen op hun gasten. Vind jij het leuk om veel met gasten in contact te staan en wil jij elke gast een unieke beleving bezorgen? Lees dan snel verder!

Omschrijving van je dagelijkse werkzaamheden:

Als horecamedewerker ben jij het visitekaartje van het tankstation. Het is de bedoeling dat jij elke gast een plezierige dag en een unieke beleving kunt bezorgen. De nieuwe, unieke concepten van onze opdrachtgever zijn gericht op gastvrijheid en klantvriendelijkheid. Dit probeer jij altijd uit te dragen!

Als horecamedewerker ben jij onder meer verantwoordelijk voor het helpen van de gasten. Je neemt hun bestellingen op en zorgt ervoor dat zij daar zo snel mogelijk van kunnen genieten. In het tankstation zal jij heerlijke verse broodjes bereiden zoals een broodje carpaccio, een verse hamburger of een heerlijke zelfgemaakte pizza. Je geeft de klanten adviezen over het assortiment en probeert in commerciële kansen te denken. Daarnaast zorg je ervoor dat de winkel er altijd netjes uit ziet.

Over onze opdrachtgever:

Onze opdrachtgever is een familiebedrijf met meer dan 150 tankstations door heel Nederland. Als motto hanteren zij 'lokaal en dichtbij'. Op dit moment zijn zij de tankstations aan het vernieuwen, in bijna elk tankstation worden nieuwe, unieke formules gelanceerd. Je kunt hierbij denken aan een 'Streetfood' en een 'Coffee and More' formule.

Hun doel is om voor elke gast een optimale beleving neer te zetten. Door het lanceren van de nieuwe formules kom je als gast in een store terecht waar je heerlijke gerechten kunt bestellen (denk bijvoorbeeld aan een zelf gemaakte pizza) en wat lekkers kunt drinken voordat je weer vertrekt. Gastvrijheid en klantvriendelijkheid staat hierbij hoog in het vaandel!

Gezocht profiel:

  • Ervaring in de horeca;
  • Minimaal 28 uur per week beschikbaar;
  • Spontaan en energie;
  • Gastvrij en klantvriendelijk!

Wat krijg je hiervoor terug?

  • Werken in een leuke omgeving met mooie, nieuwe uitdagingen;
  • Direct een contract bij de opdrachtgever;
  • Goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Leuke collega's;
  • Volop trainingen om jezelf te ontwikkelen en mogelijkheden om door te groeien!

Solliciteren

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Onderneem dan nu actie door te solliciteren via info@sharpandsmart.nl of te bellen naar 070-8008140.

Solliciteren met account Solliciteren zonder account

Nog geen account? Schrijf je dan nu in!

Algemene informatie

Locatie

Den haag

Functie

Detailhandel, Horeca

Dienstverband

Parttime, Fulltime

Niveau

VMBO, MBO, HAVO/VWO, HBO/WO

Categorie

Startersfunctie, Ervaren

Sluitingsdatum aanmelding

04-04-2021