Horeca medewerker gezocht in Delfgauw Delfgauw
Horeca medewerker gezocht in Delfgauw
Begin direct met solliciteren! Bekijk alle vacatures

Horeca medewerker gezocht in Delfgauw

Voor onze opdrachtgever, een familiebedrijf met een uitgebreid netwerk aan tankstations in Nederland, zijn wij op zoek naar een enthousiaste horeca medewerker! Onze opdrachtgever heeft in het tankstation een coffee corner en een heerlijke bakery en zij zijn op zoek naar medewerkers die dit concept goed kunnen overbrengen op hun gasten. Vind jij het leuk om veel met gasten in contact te staan en wil jij elke gast een unieke beleving bezorgen? Lees dan snel verder!

Omschrijving van je dagelijkse werkzaamheden:

Als horeca medewerker heb jij een veelzijdige functie. Het is de bedoeling dat jij elke gast een plezierige dag en unieke beleving kunt bezorgen. De unieke concepten van onze opdrachtgever zijn gericht op gastvrijheid en klantvriendelijkheid. Dit probeer jij altijd uit te dragen!

Als horeca medewerker ben jij verantwoordelijk voor het helpen van gasten. Je neemt hun bestellingen op en zorgt dat zij daar zo snel mogelijk van kunnen genieten. Je geeft de klant adviezen en probeert in commerciële kansen te denken. Daarnaast zorg je ervoor dat de winkel er altijd netjes uitziet!

Over onze opdrachtgever:

Onze opdrachtgever is een familiebedrijf met meer dan 150 tankstations door heel Nederland. Als motto hanteren zij 'lokaal en dichtbij'. Hun doel is om voor elke gast een optimale beleving neer te zetten. Als gast kom je in een store terecht waar je een heerlijk ontbijt, uitgebreide lunch of een warme snack kunt bestellen (denk bijvoorbeeld aan een broodje 'carpaccio') en wat lekkers kunt drinken voordat je weer vertrekt. Gastvrijheid en klantvriendelijkheid staat hierbij hoog in het vaandel!

Gezocht profiel:

  • Ervaring in de horeca of retail;
  • Minimaal 32 uur per week beschikbaar;
  • Spontaan en energiek;
  • Gastvrij en klantvriendelijk!

Wat krijg je hiervoor terug?

  • Werken in een leuke omgeving met mooie, nieuwe uitdagingen;
  • Direct een contract bij de opdrachtgever;
  • Goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Leuke collega's;
  • Volop trainingen om jezelf te ontwikkelen en mogelijkheden om door te groeien!

Solliciteren

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Onderneem dan nu actie door te solliciteren via info@sharpandsmart.nl of te bellen naar 070-8008140.

Solliciteren met account Solliciteren zonder account

Nog geen account? Schrijf je dan nu in!

Algemene informatie

Locatie

Delfgauw

Functie

Detailhandel, Horeca

Dienstverband

Parttime, Fulltime

Niveau

VMBO, MBO, HAVO/VWO, HBO/WO

Categorie

Startersfunctie, Ervaren

Sluitingsdatum aanmelding

03-04-2021