Case

HeadFirst

10 augustus 2022
HeadFirst
Begin direct met solliciteren! Bekijk alle vacatures

Over HeadFirst:

HeadFirst verbindt sinds 1995 zelfstandig professionals (zp’ers), leveranciers van professionals en opdrachtgevers. Zelfstandig professionals en leveranciers van professionals bieden hun expertise via ons aan bij opdrachtgevers.

Over de samenwerking:

‘Er is de afgelopen jaren een prettige samenwerking ontstaan tussen Sharp and Smart en HeadFirst. Bijna wekelijks komen er vanuit Sharp and Smart kandidaten naar Headfirst toe die interesse hebben in een van de openstaande functies. Al met al een prettige samenwerking met prettig contact. De samenwerking met Sharp and Smart is ontstaan voordat ik in deze functie ben gestart, maar ik ben snel kennis gaan maken met Casper Brits en het team van Sharp and Smart. Sindsdien is er wekelijks contact.

'De samenwerking met Sharp and Smart verloopt erg prettig. De persoonlijke aandacht die Sharp and Smart biedt, zowel aan de klant, als aan de kandidaat biedt extra dimensie aan de service. Sharp and Smart zit er altijd bovenop en belt mij meteen op als er een kandidaat op gesprek is geweest en oprecht geïnteresseerd is. Sharp and Smart denkt met zowel mij als opdrachtgever en de kandidaat mee en dat is erg prettig.’ 

“'Persoonlijke aandacht staat bij Sharp and Smart voorop, dit is te merken aan de manier waarop ik in contact ben met de recruiters en hoe betrokken de recruiters zijn met de kandidaten en klanten.' ”

Danielle van Amstel || Corporate Recruiter HeadFirst Group

Terug naar het overzicht
Personeel nodig?

Personeel
nodig?

Ma-vrij bereikbaar van 09:00 - 17:30 Bel ons op 070-8008140 Mail naar info@sharpandsmart.nl

Bel mij terug
Bel mij terug

Vul hieronder uw naam en telefoonnummer in en wij nemen zo spoedig mogenlijk contact met u up

Gerelateerde cases

EvR Verzekeringen

EvR Verzekeringen 07-10-2020

Met ruim 85 jaar ervaring en zo’n 80 medewerkers zet Eijgendaal & van Romondt zich graag in voor uw financiële zekerheid. We nemen uw financiële belangen zeer serieus en regelen de zaken die u aan ons toevertrouwt zo goed mogelijk.

lees meer

070 Vastgoed

070 Vastgoed 25-05-2020

Projectontwikkelingsbedrijf 070 vastgoed is gespecialiseerd in ontwikkeling en transformatieprojecten in en om Den Haag.

lees meer

Onze opdrachtgevers