Financieel medewerker Oosterhout
Financieel medewerker
Begin direct met solliciteren! Bekijk alle vacatures

Financieel medewerker

Voor onze opdrachtgever, een familiebedrijf met een uitgebreid netwerk aan tankstations door heel Nederland, zijn wij op zoek naar een proactieve financieel medewerker. In deze rol ben jij verantwoordelijk voor het operationele deel van meerdere (deel)processen van de administratie, het controleren van balansrekeningen en het maken van maandelijkse rapportages. Wil jij werken in een leuk team waar hard gewerkt wordt voor elkaar en met elkaar, maar waar ook tijd is voor leuke borrels/uitjes? Lees dan snel verder!

Omschrijving van de functie:

Als financieel medewerker ben jij verantwoordelijk voor het operationele deel van meerdere (deel)processen van de administratie. Dit kan de administratie van verschillende tankstations zijn, bijvoorbeeld de geld- en goederenstromen en de aanslagen op de kassa's. Daarnaast houdt jij je bezig met het controleren van diverse balansrekeningen, het boeken van banken en het maken van maandelijkse rapportages.

Als financieel medewerker word jij echt onderdeel van de organisatie. Je krijgt daardoor ook de mogelijkheid om na te denken over de processen zoals zij nu zijn, en eventuele verbeterpunten aan te dragen.

Over de opdrachtgever:

Onze opdrachtgever is een familiebedrijf met meer dan 150 tankstations door heel Nederland. Als motto hanteren zij 'lokaal en dichtbij'. Op dit moment zijn zij de tankstations aan het vernieuwen, in bijna elk tankstation worden nieuwe, unieke formules gelanceerd. Je kunt hierbij denken aan een 'Streetfood' en een 'Coffee and More' formule.'

Als financieel medewerker kom je terecht in een familiebedrijf, waar iedereen voor en met elkaar werkt om het optimale resultaat te bereiken. Er heerst een goede sfeer, en er worden leuke uitjes georganiseerd (borrels, sportactiviteiten, kerstdiner etc). Leuke bonus; het kantoor waar jij gaat werken is één van de mooiste gebouwen in Oosterhout!

Gezocht profiel:

 • Afgeronde HBO-opleiding;
 • 1-5 jaar relevante werkervaring;
 • Proactief en hardwerkend;
 • Gezellig en sociaal;
 • Ambitieus;
 • Fulltime (38u) beschikbaar.

Wat krijg je hiervoor terug?

 • Werken in een leuk, ambitieus familiebedrijf;
 • Veel doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Leuke collega's;
 • Salaris van €2700 en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Direct een contract bij de opdrachtgever!

Solliciteren

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Onderneem dan nu actie door te solliciteren via info@sharpandsmart.nl of te bellen naar 070-8008140.

Solliciteren met account Solliciteren zonder account

Nog geen account? Schrijf je dan nu in!

Algemene informatie

Locatie

Oosterhout

Functie

Administratief, Financieel

Dienstverband

Fulltime

Niveau

MBO of HAVO/VWO of HBO/WO

Categorie

Startersfunctie, Ervaren

Sluitingsdatum aanmelding

15-02-2021