Case

EvR Verzekeringen

7 oktober 2020
EvR Verzekeringen
Begin direct met solliciteren! Bekijk alle vacatures

Over EvR Eijgendaal & van Romondt:

Met ruim 85 jaar ervaring en zo’n 80 medewerkers zet Eijgendaal & van Romondt zich graag in voor uw financiële zekerheid. We nemen uw financiële belangen zeer serieus en regelen de zaken die u aan ons toevertrouwt zo goed mogelijk.
Bij Eijgendaal & van Romondt staat het persoonlijke contact voorop. Ons kantoor behoort tot de grotere verzekeringskantoren en door onze omvang zijn wij voor verzekeraars en geldverstrekkers een serieuze gesprekspartner.
Mede hierdoor hebben wij meer mogelijkheden om producten te selecteren die het beste bij u passen op volstrekt onafhankelijke basis. Als financieel adviseur staan wij op de bres voor onze klanten. Als u schade heeft, zorgt onze schadeafdeling ervoor dat u zo min mogelijk hinder daarvan ondervindt. We nemen u het regelwerk uit handen, onderhandelen met de verzekeraar en maken ons sterk voor een spoedige uitbetaling van het schadebedrag.

Samenwerking:

Eijgendaal & van Romondt heeft gebruik gemaakt van Sharp & Smart voor de werving en selectie van medewerkers voor de schadeafdeling. De korte lijnen en het snel schakelen is prettig en verfrissend, men had oog voor het juiste profiel en wat past bij ons kantoor.

“Betrokken en snel schakelen met oog voor het juiste profiel.”

Marcel Henkes || Hoofd Afdeling Schade

Terug naar het overzicht
Personeel nodig?

Personeel
nodig?

Ma-vrij bereikbaar van 09:00 - 17:30 Bel ons op 070-8008140 Mail naar info@sharpandsmart.nl

Bel mij terug
Bel mij terug

Vul hieronder uw naam en telefoonnummer in en wij nemen zo spoedig mogenlijk contact met u up

Gerelateerde cases

HeadFirst

HeadFirst 10-08-2022

Al langere tijd werkt Sharp and Smart samen met HeadFirst: een marktleidende internationale fullservice HR-dienstverlener en onze partner. We spraken Corporate Recruiter at HeadFirst Group Danielle van Amstel over de samenwerking tussen Sharp…

lees meer

070 Vastgoed

070 Vastgoed 25-05-2020

Projectontwikkelingsbedrijf 070 vastgoed is gespecialiseerd in ontwikkeling en transformatieprojecten in en om Den Haag.

lees meer

Onze opdrachtgevers