EvR Verzekeringen

Datum 7 oktober 2020

Over EvR Eijgendaal & van Romondt:

Met ruim 85 jaar ervaring en zo’n 80 medewerkers zet Eijgendaal & van Romondt zich graag in voor uw financiële zekerheid. We nemen uw financiële belangen zeer serieus en regelen de zaken die u aan ons toevertrouwt zo goed mogelijk.
Bij Eijgendaal & van Romondt staat het persoonlijke contact voorop. Ons kantoor behoort tot de grotere verzekeringskantoren en door onze omvang zijn wij voor verzekeraars en geldverstrekkers een serieuze gesprekspartner.
Mede hierdoor hebben wij meer mogelijkheden om producten te selecteren die het beste bij u passen op volstrekt onafhankelijke basis. Als financieel adviseur staan wij op de bres voor onze klanten. Als u schade heeft, zorgt onze schadeafdeling ervoor dat u zo min mogelijk hinder daarvan ondervindt. We nemen u het regelwerk uit handen, onderhandelen met de verzekeraar en maken ons sterk voor een spoedige uitbetaling van het schadebedrag.

Samenwerking:

Eijgendaal & van Romondt heeft gebruik gemaakt van Sharp & Smart voor de werving en selectie van medewerkers voor de schadeafdeling. De korte lijnen en het snel schakelen is prettig en verfrissend, men had oog voor het juiste profiel en wat past bij ons kantoor.

Nawoord klant

Betrokken en snel schakelen met oog voor het juiste profiel.

Marcel Henkes
Hoofd Afdeling Schade

Blijf op de hoogte

Wij houden je graag up-to-date van alles wat er speelt bij en om Sharp and Smart Recruitment. Daarnaast is de arbeidsmarkt constant in beweging en delen wij bepaalde trend en ontwikkelingen.

Waarom kiezen voor Sharp and Smart Recruitment?
Nieuws
14-08-2023

Waarom kiezen voor Sharp and Smart Recruitment?

Waarom kiezen voor Sharp and Smart Recruitment? Onze bewezen staat van dienst, toewijding aan kwaliteit en diepgaand begrip van de arbeidsmarkt maken ons de ideale partner voor uw personeelsbehoeften. Ontdek hoe wij jou organisatie kunnen versterken…

Lees meer
Tips voor succesvol talent recruitment!
Nieuws
9-08-2023

Tips voor succesvol talent recruitment!

In het veranderende landschap van recruitment is het van cruciaal belang om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen. Q3 van 2023 belooft enkele opwindende veranderingen, waarbij technologie en strategie hand in hand…

Lees meer
Klant aan het woord: Tentoo
Nieuws
26-07-2023

Klant aan het woord: Tentoo

Met trots werkt Sharp and Smart al meerdere jaren samen met Tentoo: een fullservice Backoffice gespecialiseerd in (flexibele) arbeid. Tijd om Tentoo is aan de tand te voelen wat ze van onze samenwerking vinden! We spraken Hiringmanager/teamlead…

Lees meer