EvR Verzekeringen

Datum 7 oktober 2020

Over EvR Eijgendaal & van Romondt:

Met ruim 85 jaar ervaring en zo’n 80 medewerkers zet Eijgendaal & van Romondt zich graag in voor uw financiële zekerheid. We nemen uw financiële belangen zeer serieus en regelen de zaken die u aan ons toevertrouwt zo goed mogelijk.
Bij Eijgendaal & van Romondt staat het persoonlijke contact voorop. Ons kantoor behoort tot de grotere verzekeringskantoren en door onze omvang zijn wij voor verzekeraars en geldverstrekkers een serieuze gesprekspartner.
Mede hierdoor hebben wij meer mogelijkheden om producten te selecteren die het beste bij u passen op volstrekt onafhankelijke basis. Als financieel adviseur staan wij op de bres voor onze klanten. Als u schade heeft, zorgt onze schadeafdeling ervoor dat u zo min mogelijk hinder daarvan ondervindt. We nemen u het regelwerk uit handen, onderhandelen met de verzekeraar en maken ons sterk voor een spoedige uitbetaling van het schadebedrag.

Samenwerking:

Eijgendaal & van Romondt heeft gebruik gemaakt van Sharp & Smart voor de werving en selectie van medewerkers voor de schadeafdeling. De korte lijnen en het snel schakelen is prettig en verfrissend, men had oog voor het juiste profiel en wat past bij ons kantoor.

EvR Verzekeringen

Nawoord klant

Betrokken en snel schakelen met oog voor het juiste profiel.

Marcel Henkes
Hoofd Afdeling Schade

Blijf op de hoogte

Wij houden je graag up-to-date van alles wat er speelt bij en om Sharp and Smart Recruitment. Daarnaast is de arbeidsmarkt constant in beweging en delen wij bepaalde trend en ontwikkelingen.

Top 5 trends op de arbeidsmarkt 2023
Nieuws
22/12

Top 5 trends op de arbeidsmarkt 2023

De arbeidsmarkt is in constante verandering en het is belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends. In deze blog behandelen we de top 5 trends die momenteel de arbeidsmarkt be├»nvloeden. Of je nu werkzoekende bent of werkgever,…

Lees meer
HeadFirst
Case
22/08

HeadFirst

Al langere tijd werkt Sharp and Smart samen met HeadFirst: een marktleidende internationale fullservice HR-dienstverlener en onze partner. We spraken Corporate Recruiter at HeadFirst Group Danielle van Amstel over de samenwerking tussen Sharp…

Lees meer
Hoe ga je als organisatie om met de huidige arbeidsmarkt? Hier 4 tips die jouw bedrijf verder helpen!
Nieuws
22/06

Hoe ga je als organisatie om met de huidige arbeidsmarkt? Hier 4 tips die jouw bedrijf verder helpen!

Het is over de jaren steeds moeilijker geworden om de juiste medewerkers te vinden. In de huidige economie is de kandidaat aan zet. Werkgevers worden gedwongen nog harder te bouwen aan hun werkgeversmerk en moeten alle zeilen bij zetten om talent…

Lees meer