Digital Marketing Manager Amsterdam
Digital Marketing Manager
Begin direct met solliciteren! Bekijk alle vacatures

Digital Marketing Manager

Voor onze opdrachtgever Simpel zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ervaren Digital Marketing Manager. In deze rol ben jij onder meer verantwoordelijk voor de performance-kanalen; SEA, SEO, display en video, social en affiliate marketing. Daarnaast bepaal jij samen met je collega's de online-sales strategieën en geef je er uitvoering aan. Dit alles doe je in een gemotiveerd team en in een leuk kantoor waar er goed voor je wordt gezorgd. Klinkt dit interessant? Lees dan snel verder!

Omschrijving van je dagelijkse werkzaamheden:

Als Digital Marketing Manager bij Simpel heb je een belangrijke, veelzijdige rol in het ambitieuze Sales, Marketing & Service-team. In dit team ben jij verantwoordelijk voor de performance-kanalen; SEA, SEO, display & video, social en affiliate marketing en natuurlijk voor de bijbehorende resultaten. Samen met je collega’s bepaal je de online-sales-strategieën en geef je er uitvoering aan. Je geeft leiding aan een team van externe partners/specialisten en je bent het belangrijkste aanspreekpunt voor deze externe bureaus. Je faciliteert de ontwikkeling van de campagnes door de juiste kaders en tooling in te zetten, strategisch richting te geven en kennis te delen.

Om de gewenste resultaten te behalen werk je nauw samen met de Marketing Automation Manager en de Online marketing-communicatiemanager. In het team ben jij de kennishouder op het gebied van performance marketing op basis van data en technologie. Je kunt zelf even een script configureren en publiceren met Google Tag Manager en je bent altijd nieuwsgierig naar online-marketing-innovaties.

Je experimenteert graag en je bent continu bezig de effecten en resultaten van je optimalisaties te meten met behulp van onderbouwde korte en lange termijn testen. Je analyses deel je regelmatig met je Simpel-collega’s. Je bent een sterke, inhoudelijke sparring-partner voor het team SMS en je collega's van Netwerk & IT. Je rapporteert aan de Director E-commerce & Customer Service.

Over Simpel:

Simpel is geen zogenaamde 'corporate' organisatie. Ze vinden het belangrijk om hun start-up-mentaliteit te behouden. Ze werken efficiënt, met korte lijnen, snelheid en slagkracht. Werken bij Simpel is dynamisch en uitdagend. Ze geven ruimte en zelfstandigheid en vragen inzet, resultaten en het nemen van verantwoordelijkheid.

Simpel is een Emerce 100-bedrijf. Ze hebben Beste Web Performance Sim-Only 2018 (WUA) gewonnen en ze zijn door het publiek verkozen tot Website Van het Jaar in de categorie telecom.

Wanneer je aan de slag gaat bij Simpel, kom je terecht in een mooi kantoor. Je kunt dagelijks genieten van een verse lunch bereid door een chefkok, en gebruikmaken van de fitnessruimte en gameroom. Er wordt binnen de organisatie ook echt rekening gehouden met jou. Voor zover mogelijk zijn de werktijden flexibel en er wordt gekeken naar je output, niet naar het aantal uur dat je aanwezig bent.

Gezocht profiel:

 • WO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring;
 • Expert in perfomance-kanalen en aantoonbare ervaring met het managen en realiseren van online marketingcampagnesd (B2C);
 • Ervaring in het samenwerken met externe partijen zoals marketing- en reclamebureaus;
 • Deskundig op het gebied van datagedreven- en slimme-marketing;
 • Bekend met alle Facebook-producten, Google Analytics 360 en attributiemodellen.

Wat krijg je hiervoor terug?

 • Werken in een dynamische en ambitieuze omgeving;
 • Leuke collega's;
 • Volop doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Direct een contract bij de opdrachtgever met goede arbeidsvoorwaarden;
 • Een baan voor 32-40 uur (werktijden flexibel in te delen);
 • Werken in een kantoor waar alles goed voor je wordt geregeld!

Solliciteren

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Onderneem dan nu actie door te solliciteren via info@sharpandsmart.nl of te bellen naar 070-8008140.

Solliciteren met account Solliciteren zonder account

Nog geen account? Schrijf je dan nu in!

Algemene informatie

Locatie

Amsterdam

Functie

Marketing, Automatisering / Internet, Communicatie

Dienstverband

Parttime, Fulltime

Niveau

HBO/WO

Categorie

Ervaren

Sluitingsdatum aanmelding

19-02-2021