Customer Support in Amsterdam Amsterdam
Customer Support in Amsterdam
Begin direct met solliciteren! Bekijk alle vacatures

Customer Support in Amsterdam

Wij zijn voor onze opdrachtgever, een snel groeiend bedrijf in de mode industrie, op zoek naar een customer support medewerker! Spreek jij vloeiend Nederlands en Engels, en wil jij de klant meenemen in de unieke beleving van een super hip merk? Lees dan snel verder!

Over de opdrachtgever:

Onze opdrachtgever is een jong en hip bedrijf, gevestigd in hartje Amsterdam. Ze zijn gespecialiseerd in shorts en zwembroeken, speciaal voor heren! De ontwerpen zijn hip en de kleuren zijn vrolijk. Het bedrijf bestaat tot nu toe uit 6 enthousiaste collega’s, met een passie voor mode, e-commerce en succes. Er hangt een vrolijke en informele sfeer op kantoor, waarbij je merkt dat iedereen hard werkt voor hetzelfde doel, namelijk internationaal doorbreken! Ondanks dat er hard wordt gewerkt, is er altijd ruimte voor gezelligheid en worden er genoeg leuke dingen ondernomen met het team!

Wat ga jij doen?

Als customer support medewerker, ben jij het eerste aanspreekpunt waarbij de klant centraal staat! Door middel van telefonisch contact, mail contact en een live chat, zal jij er voor zorgen dat klanten altijd snel én netjes worden geholpen. De vragen die klanten bij jou neer zullen leggen, zijn heel gevarieerd. Zo ontvang jij vragen over de nieuwste collectie, de huidige voorraad of hoe ze een artikel kunnen ruilen of retourneren. Ook op de momenten dat een klant een klacht heeft, ben jij de persoon die dit netjes zal oplossen! Wanneer jij klanten te woord staat, is het belangrijk dat jij alles verwerkt in het systeem, zodat jij alles makkelijk terug vind en het werk overzichtelijk blijft.

Doordat het bedrijf in de groei is, bestaat jouw takenpakket niet alleen uit het helpen van de klanten, maar zal jij ook ondersteunen bij het plaatsen of wijzigen van content, voorraadbeheer en contact hebben met de leveranciers. Doordat het bedrijf gericht is op groeien, staat het team altijd open voor nieuwe ideeën. Heb jij een idee over het verbeteren van de klantbeleving, of ben jij er achter hoe je klanten nog sneller kan helpen? Dan hoort jouw team dit graag! De customer support functie binnen dit bedrijf is zeker niet standaard, maar wel heel uitdagend!

Gezocht profiel:

  • Vloeiend in Nederlands en Engels;
  • Goed met computers en verschillende systemen;
  • Secuur en nauwkeurig;
  • 24 uur per week beschikbaar (tijdens kantoortijden);
  • Jij bent sociaal en positief ingesteld!

Wat krijg jij hiervoor terug?

  • Jij komt te werken voor een jong en hip bedrijf;
  • Een uurloon van €10,50 bruto per uur;
  • Doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf;
  • Leuke collega’s.

Solliciteren

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Onderneem dan nu actie door te solliciteren via info@sharpandsmart.nl of te bellen naar 070-8008140.

Solliciteren met account Solliciteren zonder account

Nog geen account? Schrijf je dan nu in!

Algemene informatie

Locatie

Amsterdam

Functie

Communicatie

Dienstverband

Parttime, Fulltime

Niveau

HBO/WO

Categorie

Startersfunctie, Ervaren

Sluitingsdatum aanmelding

23-02-2021