Customer Success Manager Amstelveen
Customer Success Manager
Begin direct met solliciteren! Bekijk alle vacatures

Customer Success Manager

Voor onze opdrachtgever, de grootste software escrow leverancier ter wereld, zijn wij op zoek naar een enthousiaste en klantvriendelijke Customer Success Manager. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor de vernieuwing van contracten met verschillende klanten en zorg jij voor een optimale relatie. Lijkt het jou leuk om in een nieuw team aan de slag te gaan en ben jij klantvriendelijk en servicegericht? Lees dan snel verder!

Omschrijving van de functie:

Als Customer Success Manager ben jij verantwoordelijk voor de vernieuwing van contracten met verschillende klanten. Onze opdrachtgever bedient klanten als de Rabobank, NS en Belastingdienst. Jij probeert met elke klant een goede en langdurige relatie op te bouwen en levert hen de best mogelijke service. Mogelijke feedback neem je mee, zodat alle processen zo goed mogelijk uitgewerkt kunnen worden. Je werkt in deze functie nauw samen met het Sales team om klanten en nieuwe mogelijkheden te bespreken en zo de efficiëntie te verhogen.

Als Customer Success Manager kom je terecht in een nieuw team, waardoor je een eigen draai aan de functie kunt geven. Voordat je aan de slag gaat, doorloop je de eerste maand een uitgebreid inwerktraject waarbij je alle aspecten van het bedrijf (bedrijfscultuur, manier van werken etc.) leert kennen. In die eerste maand zit ook een week training op het hoofdkantoor in Engeland, zodat je daarna goed voorbereid aan de slag kunt.

Over de opdrachtgever:

Onze opdrachtgever is de grootste en beursgenoteerde software escrow-leverancier ter wereld. Wereldwijd bedienen zij meer dan vijftienduizend non-profit of commerciële organisaties. Hun escrow-oplossingen behoren tot de meest complete en effectieve diensten op de markt. Ze zijn volledig af te stemmen op de specifieke behoeften van de klant. Ze hebben een professioneel accountteam dat beschikt over de ervaring die nodig is om klanten te ondersteunen bij het in kaart brengen van hun escrow-behoeften en het treffen van de juiste maatregelen.

Bij onze opdrachtgever draait het om hard werken en succesvol zijn, maar ze hebben zeker ook veel plezier in wat zij doen! Als werknemer krijg je veel verantwoordelijkheden en word je heel goed beloond voor je succes. Daarnaast kom je terecht in een leuk team, waar veel met elkaar geborreld en gegeten wordt!

Gezocht profiel:

  • Minimaal een afgeronde HBO-opleiding;
  • Ervaring in een soortgelijke functie;
  • Servicegerichte en klantvriendelijke instelling;
  • Ambitieus;
  • In staat om commerciële kansen te signaleren.

Wat krijg je hiervoor terug?

  • Direct een contract bij de opdrachtgever;
  • Basissalaris van €3000 en een maandelijkse bonus van €600-700;
  • Werken in een leuk team met veel etentjes en borrels;
  • Volop trainingen en doorgroeimogelijkheden;
  • Werken voor een snelgroeiende internationale organisatie.

Solliciteren

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Onderneem dan nu actie door te solliciteren via info@sharpandsmart.nl of te bellen naar 070-8008140.

Solliciteren met account Solliciteren zonder account

Nog geen account? Schrijf je dan nu in!

Algemene informatie

Locatie

Amstelveen

Functie

Advies / Staf / Beleid, Communicatie

Dienstverband

Fulltime

Niveau

HBO/WO

Categorie

Ervaren

Sluitingsdatum aanmelding

04-04-2021