Customer Care medewerker Amsterdam
Customer Care medewerker
Begin direct met solliciteren! Bekijk alle vacatures

Customer Care medewerker

Wij zijn voor onze opdrachtgever, een snel groeiend bedrijf in de mode industrie, op zoek naar een Customer care medewerker! Spreek jij vloeiend Nederlands en Engels, en wil jij de klant meenemen in de unieke beleving van een super hip merk? Lees dan snel verder!

Omschrijving van je dagelijkse werkzaamheden:

Als customer care medewerker, ben jij het eerste aanspreekpunt waarbij de klant centraal staat! Door middel van telefonisch contact, mail contact en een live chat, zal jij er voor zorgen dat klanten altijd snel én netjes worden geholpen. De vragen die klanten bij jou neer zullen leggen, zijn heel gevarieerd. Zo ontvang jij vragen over de nieuwste collectie, de huidige voorraad of hoe ze een artikel kunnen ruilen of retourneren. Ook op de momenten dat een klant een klacht heeft, ben jij de persoon die dit netjes zal oplossen! Wanneer jij klanten te woord staat, is het belangrijk dat jij alles verwerkt in het systeem, zodat jij alles makkelijk terug vind en het werk overzichtelijk blijft.

Doordat het bedrijf in de groei is, bestaat jouw takenpakket niet alleen uit het helpen van de klanten, maar zal jij ook ondersteunen bij het plaatsen of wijzigen van content, voorraadbeheer en contact hebben met de leveranciers. Doordat het bedrijf gericht is op groeien, staat het team altijd open voor nieuwe ideeën. Heb jij een idee over het verbeteren van de klantbeleving, of ben jij er achter hoe je klanten nog sneller kan helpen? Dan hoort jouw team dit graag! De customer care functie binnen dit bedrijf is zeker niet standaard, maar wel heel uitdagend!

Over de opdrachtgever:

Onze opdrachtgever is een jong en hip bedrijf, gevestigd in hartje Amsterdam. Ze zijn gespecialiseerd in shorts en zwembroeken, speciaal voor heren! De ontwerpen zijn hip en de kleuren zijn vrolijk. Het bedrijf bestaat tot nu toe uit 6 enthousiaste collega’s, met een passie voor mode, e-commerce en succes. Er hangt een vrolijke en informele sfeer op kantoor, waarbij je merkt dat iedereen hard werkt voor hetzelfde doel, namelijk internationaal doorbreken! Ondanks dat er hard wordt gewerkt, is er altijd ruimte voor gezelligheid en worden er genoeg leuke dingen ondernomen met het team!

Gezocht profiel:

 • Jij spreekt vloeiend Nederlands en Engels;
 • Jij kan snel typen;
 • Jij werkt secuur;
 • Jij hebt ervaring met customer support;
 • Jij maakt je nieuwe systemen snel eigen;
 • Jij bent sociaal en positief ingesteld!

Wat krijg je hiervoor terug?

 • Jij komt te werken voor een jong en hip bedrijf;
 • Een uurloon van €10,50 / €11,- per uur;
 • Doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf;
 • Een leuke baan waar je minimaal 24 en maximaal 40 uur per week kan werken;
 • Leuke collega’s;
 • Onderdeel worden van de groei van dit bedrijf!

Solliciteren

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Onderneem dan nu actie door te solliciteren via info@sharpandsmart.nl of te bellen naar 070-8008140.

Solliciteren met account Solliciteren zonder account

Nog geen account? Schrijf je dan nu in!

Algemene informatie

Locatie

Amsterdam

Functie

Administratief, Detailhandel, Communicatie

Dienstverband

Parttime, Fulltime

Niveau

MBO, HBO/WO

Categorie

Startersfunctie, Ervaren

Sluitingsdatum aanmelding

24-12-2020