Customer Care medewerker Amsterdam
Customer Care medewerker
Begin direct met solliciteren! Bekijk alle vacatures

Customer Care medewerker

Voor onze opdrachtgever, dé fruitbezorgservice voor bedrijven in Nederland en België, zijn wij op zoek naar een enthousiaste Customer Care medewerker! Wil jij het centrale aanspreekpunt voor B2B klanten zijn en daarbij alle verantwoordelijkheid dragen? Als Customer Care medewerker onderhoud jij contact met B2B klanten via de telefoon en via de mail. Wil jij werken in een jong, dynamisch team met veel ambitie? Dan is dit de functie voor jou!

Omschrijving van je dagelijkse werkzaamheden:

Als Customer Care medewerker zal geen dag hetzelfde zijn! Jij bent het centrale aanspreekpunt voor B2B klanten, zowel telefonisch als via de mail. Daarnaast ben jij onder meer verantwoordelijk voor het opmaken en navolgen van offertes. Je staat wekelijks in contact met klanten, om de kwaliteit te waarborgen en de klanttevredenheid te optimaliseren. Ook voer je verschillende administratieve werkzaamheden uit en beheer je tickets in het CRM-systeem.

Over de opdrachtgever:

Onze opdrachtgever is dé fruitbezorgservice voor bedrijven in Nederland en België! Hun fruit is vers, lokaal en seizoensgebonden. 'Goed doen' zit in hun DNA, zo planten zij bomen in Malawi voor elke verkochte fruitmand en schenken zij niet gebruikt fruit aan de Voedselbank.

Werken bij onze opdrachtgever betekent werken in een leuk, jong team. Onze opdrachtgever is ambitieus en ondernemend en zij bieden jou de kans om je verder te ontwikkelen. Daarnaast heb je elke dag vers fruit op kantoor!

Profiel:

  • HBO/WO werk- en denkniveau;
  • Fulltime beschikbaar;
  • Energieke en zelfverzekerde instelling;
  • Sterke communicatie vaardigheden;
  • Ervaring met klantcontact is een pré.

Wat krijg je hiervoor terug?

  • Werken in een dynamische omgeving;
  • Elke dag vers fruit op kantoor;
  • Marktconform salaris;
  • Volledige verantwoordelijkheid over je eigen taken;
  • Mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen!

Solliciteren

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Onderneem dan nu actie door te solliciteren via info@sharpandsmart.nl of te bellen naar 070-8008140.

Solliciteren met account Solliciteren zonder account

Nog geen account? Schrijf je dan nu in!

Algemene informatie

Locatie

Amsterdam

Functie

Administratief, Telefoniste / Receptioniste, Communicatie

Dienstverband

Fulltime

Niveau

HBO/WO

Categorie

Startersfunctie, Ervaren

Sluitingsdatum aanmelding

12-02-2021