Contractmanager gezocht in Amstelveen Amstelveen
Contractmanager gezocht in Amstelveen
Begin direct met solliciteren! Bekijk alle vacatures

Contractmanager gezocht in Amstelveen

Voor onze opdrachtgever in Amstelveen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde contractmanager. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het opstellen en aanpassen van contracten. Je staat in contact met klanten, en probeert een contract op te stellen wat rechtmatig voor alle partijen het beste werkt. Je doet voorstellen om een contract zo goed mogelijk in te kunnen steken. Daarnaast ondersteun je de juridische afdeling in de UK (opdrachtgever is een Brits bedrijf). Klinkt dit interessant? Lees dan snel verder!

Omschrijving van de functie:

Als contractmanager heb jij een afwisselende functie. Dagelijks sta jij met klanten en collega's in contact over verschillende contracten. Wanneer een contract aangepast dient te worden, zorg jij ervoor dat alles klopt volgens het Nederlands Recht. Daarnaast ben jij in staat om mee te denken met zowel de klant als je eigen opdrachtgever, en doe jij proactief voorstellen om contracten te verbeteren. Je zorgt ervoor dat er een contract wordt opgesteld dat voor alle partijen werkt.

Daarnaast kun je de juridische afdeling in de UK met verschillende werkzaamheden ondersteunen. Je zorgt ervoor dat nieuwe regels en contracten op de juiste manier geïmplementeerd worden. Een uitdagende functie dus!

Over de opdrachtgever:

Onze opdrachtgever is de grootste software escrow-leverancier ter wereld. Wereldwijd bedienen zij meer dan vijftienduizend non-profit of commerciële organisaties. Hun escrow-oplossingen behoren tot de meest complete en effectieve diensten op de markt. Ze zijn volledig af te stemmen op de specifieke behoeften van de klant. Ze hebben een professioneel accountteam dat beschikt over de ervaring die nodig is om klanten te ondersteunen bij het in kaart brengen van hun escrow-behoeften en het treffen van de juiste maatregelen.

Werken bij onze opdrachtgever betekent dat je komt te werken in een leuk, jong team. In Amstelveen zitten in totaal 8 mensen op kantoor. Er worden geregeld etentjes en borreltjes georganiseerd. Daarnaast ga je af en toe ook naar het hoofdkantoor in Manchester voor leuke events!

Gezocht profiel:

 • Minimaal een afgeronde HBO-opleiding;
 • Ervaring in het opstellen van contracten;
 • Communicatief vaardig;
 • Vloeiend in Nederlands en Engels, Duits is een pre;
 • 20/24 uur per week beschikbaar.

Wat krijg je hiervoor terug?

 • Werken bij een groot, internationaal bedrijf;
 • Leuke collega's;
 • Mogelijkheid om je werktijden zelf te bepalen (kantoor is open tussen 08.00-19.30);
 • Leuke uitjes en borrels;
 • Events in de UK;
 • Salaris tussen de €2000-2500 (obv 20-24 uur).

Solliciteren

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Onderneem dan nu actie door te solliciteren via info@sharpandsmart.nl of te bellen naar 070-8008140.

Solliciteren met account Solliciteren zonder account

Nog geen account? Schrijf je dan nu in!

Algemene informatie

Locatie

Amstelveen

Functie

Administratief, Advies / Staf / Beleid, Juridisch

Dienstverband

Parttime

Niveau

HBO/WO

Categorie

Startersfunctie, Ervaren

Sluitingsdatum aanmelding

19-02-2021