Community Manager US Den Haag
Community Manager US
Begin direct met solliciteren! Bekijk alle vacatures

Community Manager US

Voor onze opdrachtgever, één van 's werelds grootste sociale en mobiele game-ontwikkelaars, zijn wij op zoek naar een enthousiaste Community Manager US. In deze rol ben jij het gezicht van de organisatie! Je staat in contact met spelers, organiseert leuke events en creëert video content. Ook stuur je een team van moderators aan en zorg je ervoor dat er met feedback vanuit de spelers iets gedaan wordt. Wil jij graag in een dynamische omgeving aan de slag waar je veel ruimte krijgt voor eigen inbreng? Lees dan snel verder!

Over de opdrachtgever:

Onze opdrachtgever is een van 's werelds grootste sociale en mobiele game-ontwikkelaars. Zij streven ernaar een wereldwijd publiek te vermaken met zijn real-time multiplayer sociale games. Door de sociale functies in hun games en uitgebreide steun van de gemeenschap bouwen zij voort op de lange termijn relaties met hun online gebruikers.

Wanneer je bij onze opdrachtgever aan de slag gaat, kom je terecht in een leuk en ambitieus team. Er worden veel borrels en events georganiseerd en elke dag staat er verse lunch voor je klaar. Daarnaast mag je van de fitness faciliteiten gebruik maken en kun je trainingen/cursussen volgen.

Omschrijving van je dagelijkse werkzaamheden:

Als Community Manager US ben jij het gezicht van onze opdrachtgever. Je staat in contact met de online (Engels sprekende) Community en weet een leuke klantrelatie op te bouwen. Je legt contact via onder meer de chat en Facebook en weet sommige spelers te converteren naar 'fans', waardoor jij een extra klankbord hebt en weet wat er in de community gebeurt. Ook ben je verantwoordelijk voor het organiseren van online events en het creëren van live content. Wanneer er een nieuw spel op de markt wordt gebracht of een update wordt gedaan, geef jij online tutorials aan de spelers.

In deze rol houd jij je ook bezig met het aansturen van moderators, die alle chatgroepen in de gaten houden. Ook werk je samen met het marketing, event en support team, om alles zo goed mogelijk te laten verlopen. Daarnaast verzamel je feedback van de spelers en zorg je ervoor dat er met hun input wat gedaan wordt. Een leuke functie waarin jij het boegbeeld bent van de opdrachtgever!

Gezocht profiel:

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
  • Vloeiend in Engels;
  • Kennis van de Amerikaanse cultuur;
  • Enthousiast en extravert;
  • Sociaal, je kunt met iedereen een klik maken.

Wat krijg je hiervoor terug?

  • Werken in een snel groeiend internationaal bedrijf;
  • Volop ontwikkelingsmogelijkheden;
  • Leuke collega's in een kantoor waar alles tot in de puntjes is geregeld;
  • Goed salaris;
  • Meteen een contract bij de opdrachtgever!

Solliciteren

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Onderneem dan nu actie door te solliciteren via info@sharpandsmart.nl of te bellen naar 070-8008140.

Solliciteren met account Solliciteren zonder account

Nog geen account? Schrijf je dan nu in!

Algemene informatie

Locatie

Den Haag

Functie

Communicatie

Dienstverband

Fulltime

Niveau

MBO, HBO/WO

Categorie

Startersfunctie, Ervaren

Sluitingsdatum aanmelding

10-09-2020