Commercieel medewerker binnendienst Maarssen
Commercieel medewerker binnendienst
Begin direct met solliciteren! Bekijk alle vacatures

Commercieel medewerker binnendienst

Voor onze opdrachtgever, een snelgroeiend bedrijf dat glasvezelverbindingen levert aan bedrijven, zijn wij op zoek naar een proactieve commercieel medewerker binnendienst! In deze rol heb je een centrale rol in de organisatie met focus op de klant. Lijkt het jou leuk om met klanten in contact te staan en de afdeling sales te ondersteunen met bijvoorbeeld het opstellen van offertes en het aanmaken van contracten? Wil je dit doen in een leuk, jong team waarin veel met elkaar gelachen/geborreld/gegeten wordt? Lees dan snel verder!

Omschrijving van je dagelijkse werkzaamheden:

Als commercieel medewerker binnendienst sta jij middenin de organisatie. Je bent verantwoordelijk voor alle eerstelijns vragen van de wholesale partners van de opdrachtgever. Om de vragen goed te kunnen beantwoorden, heb je de mogelijkheid om met diverse afdelingen te schakelen. Daarnaast houdt jij je bezig met de ondersteuning en uitvoering van het sales proces. Je kunt hierbij denken aan het uitbrengen van offertes, het aanbieden van contractdocumenten, de vastlegging van alle gegevens en het overdragen van nieuwe klantopdrachten aan de operationele afdelingen.

Tijdens je werkzaamheden bewaak je de doorlooptijden, houd je de klanten op de hoogte en zorg je dat gemaakte afspraken worden nagekomen. Klanttevredenheid is jouw hoogste prioriteit en je doet er alles aan om de klanten tevreden te houden.

Over de opdrachtgever:

Onze opdrachtgever is een energiek en snelgroeiend bedrijf dat werd opgericht in 2000. Inmiddels zijn zij een organisatie met ruim 200 medewerkers en vestigingen in Maarssen en Brussel (België). Ze zijn daarmee een bekende speler in de markt voor glasvezelverbindingen!

Wanneer je aan de slag gaat bij onze opdrachtgever, kom je terecht in het team Sales Support (onderdeel van Commercial Services). De afdeling Commercial Services bestaat uit de Direct Sales, Indirect Sales, Marketing en Sales Support. Deze afdelingen zijn verantwoordelijk voor het ontwikkelen en behouden van klanten/partners en het vergroten van het marktaandeel in de zakelijke markt. Je komt terecht in een leuk, jong team die veel tijd met elkaar doorbrengen. Zo worden er leuke borrels en teamuitjes georganiseerd!

Gevraagd profiel:

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Minimaal 1 jaar ervaring in een soortgelijke rol;
  • Klantvriendelijk en servicegericht;
  • Proactief en snel kunnen schakelen;
  • Minimaak 32 uur per week beschikbaar.

Wat krijg je hiervoor terug?

  • Werken voor een snelgroeiende organisatie;
  • Volop doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie;
  • Leuke collega's en leuke borrels/teamuitjes;
  • Goed salaris van €2600 obv 40 uur!

Solliciteren

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Onderneem dan nu actie door te solliciteren via info@sharpandsmart.nl of te bellen naar 070-8008140.

Solliciteren met account Solliciteren zonder account

Nog geen account? Schrijf je dan nu in!

Algemene informatie

Locatie

Maarssen

Functie

Sales, Advies / Staf / Beleid, Communicatie

Dienstverband

Fulltime

Niveau

HBO/WO

Categorie

Startersfunctie, Ervaren

Sluitingsdatum aanmelding

03-04-2021