Client Support Medewerker Amsterdam
Client Support Medewerker
Begin direct met solliciteren! Bekijk alle vacatures

Client Support Medewerker

Voor onze opdrachtgever, een snelgroeiende dienstverlener gespecialiseerd in telecom, internet, IT en VoIP, zijn wij op zoek naar een Client Support Medewerker! Binnen deze functie ben jij verantwoordelijk voor het invoeren van contracten in verschillende systemen, het versturen van de bestelde producten en het beantwoorden van vragen per e-mail of telefoon. Sta je aan het begin van je carrière, of heb je al enkele jaren ervaring en zou je graag bij een snelgroeiend bedrijf willen werken? Lees dan snel verder!

Over de opdrachtgever:

Onze opdrachtgever is een innovatieve en snelgroeiende telecomorganisatie gevestigd in Amsterdam. Zij vinden het belangrijk om ook de mkb-bedrijven een totaaloplossing te kunnen bieden op het gebied van telefonie, internet, IT en VoIP. Klanten van onze opdrachtgever kiezen hen dan ook vanwege betrouwbaarheid, persoonlijk contact en kwaliteit.

Werken bij onze opdrachtgever betekent werken in een leuke en informele omgeving. Je bent onderdeel van een jong en ondernemend team dat samen doelen wilt behalen. Er heerst een prettige werksfeer, en ook buiten werktijd worden er leuke uitjes georganiseerd. Als Client Support Medewerker krijg je ook volop mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen.

Omschrijving van je dagelijkse werkzaamheden:

Als Client Support Medewerker heb jij een zeer afwisselende functie. Je staat dagelijks met verschillende klanten in contact en beantwoordt vragen over onder meer het bestellen van een nieuwe simkaart en de functionaliteit van de verschillende producten. Ook help jij hen met vragen over lopende abonnementen en facturen. Daarnaast stel jij eenmalige (credit)facturen op en brengt de klanten hiervan op de hoogte. Wat ook tot jouw takenpakket behoort is het begeleiden van nieuwe klanten en het invoeren van contracten in verschillende systemen. Jij bent een echte troubleshooter en om escalatie te voorkomen, coördineer jij ook samen met de tweede- en derdelijns supportmedewerkers storingen die zich binnen de organisatie kunnen voordoen.

Als Client Support Medewerker werk jij nauw samen met een vaste accountmanager en tweedelijns supportmedewerkers. Door het bieden van een optimale service zijn jullie samen verantwoordelijk voor een ultieme beleving voor de klanten.

Gezocht profiel:

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
  • 40 uur per week beschikbaar;
  • Ervaring met klantcontact;
  • Nauwkeurig en klantvriendelijk;
  • Communicatief vaardig in het Nederlands en Engels.

Wat krijg je hiervoor terug?

  • Werken in een ondernemende en snelgroeiende organisatie;
  • Direct een contract bij de opdrachtgever;
  • Leuke collega's;
  • Salaris tussen de €2200-2500;
  • Mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen!

Solliciteren

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Onderneem dan nu actie door te solliciteren via info@sharpandsmart.nl of te bellen naar 070-8008140.

Solliciteren met account Solliciteren zonder account

Nog geen account? Schrijf je dan nu in!

Algemene informatie

Locatie

Amsterdam

Functie

Automatisering / Internet, Communicatie, ICT

Dienstverband

Fulltime

Niveau

HBO/WO

Categorie

Startersfunctie, Leidinggevend

Sluitingsdatum aanmelding

04-04-2021